- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz
Ejelhar #2781 üzenetére
Feltanítottam a távra ami eddig kell,nem találom azt hogy hogyan hozom elő hogy film alatt az audió sávok és felirat sávok egy ablakban látszódjanak?Tehát egy gombnyomás -összes audio sáv mutatása,másik gomb nyomás összes felirat sáv mutatása.És utána én ezekből választom ki hogy melyik audió és felirat sáv kell nekem.
Érthető mit szeretnék?Most csak a "next language" van beállítva de az egyből váltja a hangsávot,én meg nem akarom hogy váltson hanem csak mutassa meg milyen hangsávok vannak a filmen!Erre mi a megoldás?
És még egy: ha keresni akarok a filmek között akkor pl. a "K" betűre szeretnék ugrani(ez ugye az 5-s gomb a harmony-n) ezt melyik parancs-al tudom megtenni?Tehát hogy ne kelljen végig lapoznom a-z-ig a filmeket..
-
tobias40
veterán
válasz
Ejelhar #2781 üzenetére
Megint újraindítottam a rendszert és utána már elindult az addon de nem pontosan úgy dolgozik ahogyan írtad de érthető a logikája.Most próbára megcsináltam az 1-es gombra amit írtál és jól működik a gyári távon.De a "play"gombot nem betanítottam a 3-as gombra de semmit nem csinál ha rámegyek a képre és megnyomom a 3-ast.Vagy azt is a "global"-ba kellett volna tennem?
De a harmony-n nem megy azt is át kell még néznem hogy betanítottam-e neki minden gombot..Holnap folytatom mert addig nem nyugszok amíg nem lesz olyan a táv. kezelése amit megszoktam! (tökéletes
)
-
tobias40
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Linux kezdőknek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest