- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz
Ejelhar #2781 üzenetére
Feltanítottam a távra ami eddig kell,nem találom azt hogy hogyan hozom elő hogy film alatt az audió sávok és felirat sávok egy ablakban látszódjanak?Tehát egy gombnyomás -összes audio sáv mutatása,másik gomb nyomás összes felirat sáv mutatása.És utána én ezekből választom ki hogy melyik audió és felirat sáv kell nekem.
Érthető mit szeretnék?Most csak a "next language" van beállítva de az egyből váltja a hangsávot,én meg nem akarom hogy váltson hanem csak mutassa meg milyen hangsávok vannak a filmen!Erre mi a megoldás?
És még egy: ha keresni akarok a filmek között akkor pl. a "K" betűre szeretnék ugrani(ez ugye az 5-s gomb a harmony-n) ezt melyik parancs-al tudom megtenni?Tehát hogy ne kelljen végig lapoznom a-z-ig a filmeket..
-
tobias40
veterán
válasz
Ejelhar #2781 üzenetére
Megint újraindítottam a rendszert és utána már elindult az addon de nem pontosan úgy dolgozik ahogyan írtad de érthető a logikája.Most próbára megcsináltam az 1-es gombra amit írtál és jól működik a gyári távon.De a "play"gombot nem betanítottam a 3-as gombra de semmit nem csinál ha rámegyek a képre és megnyomom a 3-ast.Vagy azt is a "global"-ba kellett volna tennem?
De a harmony-n nem megy azt is át kell még néznem hogy betanítottam-e neki minden gombot..Holnap folytatom mert addig nem nyugszok amíg nem lesz olyan a táv. kezelése amit megszoktam! (tökéletes
)
-
tobias40
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Star Trek
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest