Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Egy kis segítséget kérek!
Ugye beintegráltam a kodi-ba az mxplayert. Most kicsit visszafelé kellene "fejlesztenem", azt kellene megoldani, hogy zenelejátszásnál ne indítsa el az mxplayert. Gondolom, abban az xml fájlban kellene módosítani valamit, de pontosan nem tudom, hogy mihez nyúljak.
Nem lenne gond az mxplayerrel, mert az is lejátssza a zenéket, de valamiért nem igazán tudom megtalálni, hogyan tudnék a fájlok között váltogatni. Hálózati mappákról van szó persze. Most azt csinálja, hogy megnyitok egy mp3-at, elindul az mxplayer, de ott nem tudok másikra léptetni, ki kellene belőle lépnem, de nem enged, ha rákkatintok a felugró ablakban az ok gombra, egy másik zenét kezd el játszani, de persze nem azt, amit én szeretnék, és ki sem tudok onnan lépni, csak magából a teljes kodi-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest