- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Egy kis segítséget kérek!
Ugye beintegráltam a kodi-ba az mxplayert. Most kicsit visszafelé kellene "fejlesztenem", azt kellene megoldani, hogy zenelejátszásnál ne indítsa el az mxplayert. Gondolom, abban az xml fájlban kellene módosítani valamit, de pontosan nem tudom, hogy mihez nyúljak.
Nem lenne gond az mxplayerrel, mert az is lejátssza a zenéket, de valamiért nem igazán tudom megtalálni, hogyan tudnék a fájlok között váltogatni. Hálózati mappákról van szó persze. Most azt csinálja, hogy megnyitok egy mp3-at, elindul az mxplayer, de ott nem tudok másikra léptetni, ki kellene belőle lépnem, de nem enged, ha rákkatintok a felugró ablakban az ok gombra, egy másik zenét kezd el játszani, de persze nem azt, amit én szeretnék, és ki sem tudok onnan lépni, csak magából a teljes kodi-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest