Új hozzászólás Aktív témák
-
ggaben1
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném a következő kérdésben.
Van egy CX-919-es Android Stickem amin eddig a legnagyobb megelégedésemre futtattam SPMC-t,Sambán megosztott tartalommal. 720P videó lejátszás közben 25-30% processzor terheléssel minden szuper. Eddig csak TV-vel használva,tényleg minden tökéletes.
Azonban most beszereztem egy házimozi erősítőt és szerettem volna az 5.1-es hang gyönyöreit élvezni de sajnos eddig kevés sikerrel.
Ha SPMC alatt engedélyeztem a "Passtrough"-t illetve minde szükségeset beállítottam,akkor csak gyors cicergés hallatszik a hangszóróból és az erősítő szerint sincs DTS hangfolyam. Ha ugyanezt a KODI-val próbálom,akkor ugyanazzal a videóval már van hang,az erősítőn is megjelenik a DTS sáv jelzése de sajnos elkezd a lejátszás szaggatni.Konkrétan kb. minden 2-3 másodperc után megakad kb. fél másodpercre a lejátszás.
Próbáltam más videókkal is és ugyanez a helyzet.Van valami tippetek esetleg,hogy merre lenne célszerű elindulni a megoldás felé?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Amazon Fire TV stick/box
- Vicces képek
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Kuponkunyeráló
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Samsung C-HW-C440G 2.1 Soundbar Hangprojektor - 270W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest