Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GodHeart
senior tag
nah akkor egy kicsit más kérdés. a video minőségével a fent írt kodekkel elégedett vagyok, de van egy problémám. a hang, kb a 8. percben elkezd akadni, ettől akad a videó, majd a hang eltűnik a videó meg megy tovább. MPEG Layer-3 az audio kodek. Kipróbáltam a DivX wma audio kodeket, de attól még a lejátszó is kiakadt, az előző hiba, meg az mpeg 4-es és a divx 5.2.0-ás video kodekkel is ugyanott jelentkezik. És foggalmam sincs hogy akor melyik audió kodeket használjam. mp3 szóbajöhet?
-
GodHeart
senior tag
talán ide illik a kérdésem, van egy mpeg2-es 40perces TV-ből felvett film, amit beszeretnék tömöríteni avi-ba, úgy, hogy kb 400-500MB-ra összemenjen a 2.5GB. Milyen kodeket használjak rá? Már egy 3 perces viden kíséreletezek melyik milyen beállítással lenne a legjobb, és foggalmam sincs. Eddig a windows media video 9-es kodekje volt a legszimpibb, ott se a hang, se a video nem akadt, és a minőség is jó volt, csak egy 3 perces fájl 120MB lett. Most a bitratát lejjebb vettem, de így meg ótvar lessú, és kb 2 napig tartani a konvertálás, egy 2.2-es P4-en! help me pls
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest