Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tortibor
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #85 üzenetére
Uniwill L51 II
-
tortibor
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #83 üzenetére
na jó.
úgynézki sohatöbbé nemlehet avit nézni ezen a gépen. -
tortibor
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #80 üzenetére
"Telepítési gond se lehet szerintem mert kilett próbálva xp sp2-vel. sp3-al is és Vistával is.
Formázás után persze."
Ja a mostani új három. Formázás után........
A következőt fogom tenni.
Formázok telepítek xp sp2-t amit eddig is használtam.
Csak a hangkártyát fogom telepíteni a gyártótól. Semmi többet és Mplayert ami kodec nélkül játszik le mindent.
Ha jó akkor egyenként felrakom a többi drivert és szoftvert.De úgyérzem nem fog segíteni.
Olyan mintha maxon lenne hajtva a hangkártya. Előerősítés vagy mittudomén. De elvileg nincs, meg a realtek managerben nem találtam ilyesmit.
Na majd írok délután. -
tortibor
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #78 üzenetére
Minden tökéletes. De ezt már leírtam.
Azt is, hogy a drivert is próbáltam cserélni
Kábel és csatlakozó nem lehet mert notebook és a saját hangszórója van használatban és persze a filmek kivételével minden tökéletes.
Úgygondolom a hardveres gondot éppen ezért kilehet zárni.
Ja és már többször lett újratelepítve.
A gyártó honlapjáról töltöttem drivereket aztán azzal se. Meg amit lehetett találni neten még két különbőző verziószámú drivert is próbáltam.
Telepítési gond se lehet szerintem mert kilett próbálva xp sp2-vel. sp3-al is és Vistával is.
Formázás után persze.
Azok az xvidek amik ffdshow-t használnak némileg jobbak mint amelyek AC-3 filtert.
Ha csak AC-3 filtert teszek fel és csak xvid codecet a többinek nincs hangja amelyik nem AC-3.
Kipróbáltam az Mplayert is kodek nélkül működik úgy mint a VLC de kodec nélkül is zajos.
Tehát kodek hiba sem valószinű.
Tehát. Ha kizárom a hardveres hibát a kodekhibát és, hogy minden egyéb tökéletesen szól a DVD filmek is akkor driver hiba sem lehet. Persze elvileg.
Akkor mi?
Adott egy film amit ezen néztem. Még a régi vindózzal. Semmi gond tökéletes. Yakumo divx asztali dvd-m van tökéletes. Másik gépen tökéletes.
Szétszedtem a notebookot CMOS clear megvolt. Felismert újra mindent.
Na de még mindig hányás. -
tortibor
csendes tag
normális esetben
egy k-lite pack és egy bsplayer van és ammen.
ezzel soha nem volt gondom -
tortibor
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #75 üzenetére
most próbáltam meg
kodek nélkül
zúg még mindig -
tortibor
csendes tag
xvid hang
Lenne egy olyan problémám, hogy a gépemet újra telepítettem mert időszerű volt.
Viszont újratelepítés után az xvid filmek hangja zajos vagy sípol.Realtek HD Audio van a gépben. Eddig nem volt semmi gond vele.
Kipróbáltam 3 különböző driverrel.Kipróbáltam a KMPlayert, BSplayert, Zoom Playert, Gom Playert és a vindózét is.
Tettem fel K-lite codec pakkot, Matroskát és még több egyéb csomagot is.
Külön is próbáltam AC3 filtert xvid codecet, ffdshow codecet.
Egyébként minden más tökéletes wmv, flv, mpg, mpeg, dvd mindnek jó a hangja de az xvidnek nem.
Várom a hosszászólásokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest