Hirdetés
- Nagyon összebútorozik a Broadcommal a Meta az AI érdekében
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaboo
tag
Hi all!
1080p-s videólejátszás akadozik, pontosabban a kép lemarad a hangtól. Prociterhelés elég magas ilyenkor, bár sztem amikor még rendesen lejátszotta a videókat is hasonló terhelésen lehetett. Kipróbáltam már jópár dolgot, illetve végignyálaztam pár fórumot, de semmi sem segített eddig. Próbáltam beüzemelni a DXVA módot MPCdecoder-el, ott meg vagy tökfekete a kép, és befagy a KMP, miután kattintok egyet, vagy ha bepipálom a Use alternative textures... checkbox-ot, akkor meg zöld lesz a kép, szintén befagy. Se a EVR, se az EVR C/A nem működik.
Specs: Windows 7 Ultimate 64 bit, C2D E6300 2.4GHz, 2GB RAM, Radeon HD4850 512MB, legújabb Catalyst, KMP clean install, semmi egyéb lejátszó és kodek nincs a gépre telepítve (próbálkoztam még MPC-vel is, ott nem lemaradt a kép, hanem szimplán szétesett, Inception alatt pl. a komolyabb, mozgalmasabb akció jeleneteknél...)
Tehát a kérdésem az, hogy mitől akadhat ennyire az 1080-as videók lejátszása, illetve hogy miért ad fekete, vagy zöld képet DXVA esetén. Help!

Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest