Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Nah, erre mondjatok valamit.
Ma épp néztem egy filmet a kmplayeren, amikor a windows fejalánlotta, hogy van pár új frissítés, akarom-e telepíteni, reflexből rákattintottam, mert miért ne. Volt köztük egy ATI videokáryta frissítő driver is, amikor az települt elég csúnyán szétfagyasztotta a kmplayert. Azóta fura dolgokat művel.
Mondom a legidegesítőbbet és legfurábbat. Két monitorom van, általában a nagyon nézem a filmeket de van, hogy néha átteszem a picire. Régen ez ment minden gond nélkül. Az incidens óta, amikor átteszem a picire, akkor teljesen megváltozik a HANG (!). Hangosabb is lesz, meg mintha valami effekt is rákerülne, kicsit fürdőszoba hatása van, valamelyik csatornát kiemeli vagy nem tudom. Mintha zajosabb is lenne, bár ez lehet, hogy csak a nagyobb hangerő miatt tűnik úgy. Ezután ha visszateszem a képet a nagyobb monitorra ott is a rossz hang marad. Régen semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
Ha átváltom a hangsávot, majd újra vissza (több hangsávos film), akkor megjavul. De ha monitort váltok, akkor megint elromlik.
A kmplayerben már minden beállítást visszatettem defaultra, de nem segített.szerk: egyébként a kép is mintha egy picit zajosabb/furcsább lenne a frissítés óta, de ez elég szubjektív, nem merem 100%-osan állítani, lehet hogy csak beleképzelem, de úgy érzem más
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- PlayStation 5
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Jövedelem
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs