- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Nah, erre mondjatok valamit.
Ma épp néztem egy filmet a kmplayeren, amikor a windows fejalánlotta, hogy van pár új frissítés, akarom-e telepíteni, reflexből rákattintottam, mert miért ne. Volt köztük egy ATI videokáryta frissítő driver is, amikor az települt elég csúnyán szétfagyasztotta a kmplayert. Azóta fura dolgokat művel.
Mondom a legidegesítőbbet és legfurábbat. Két monitorom van, általában a nagyon nézem a filmeket de van, hogy néha átteszem a picire. Régen ez ment minden gond nélkül. Az incidens óta, amikor átteszem a picire, akkor teljesen megváltozik a HANG (!). Hangosabb is lesz, meg mintha valami effekt is rákerülne, kicsit fürdőszoba hatása van, valamelyik csatornát kiemeli vagy nem tudom. Mintha zajosabb is lenne, bár ez lehet, hogy csak a nagyobb hangerő miatt tűnik úgy. Ezután ha visszateszem a képet a nagyobb monitorra ott is a rossz hang marad. Régen semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
Ha átváltom a hangsávot, majd újra vissza (több hangsávos film), akkor megjavul. De ha monitort váltok, akkor megint elromlik.
A kmplayerben már minden beállítást visszatettem defaultra, de nem segített.szerk: egyébként a kép is mintha egy picit zajosabb/furcsább lenne a frissítés óta, de ez elég szubjektív, nem merem 100%-osan állítani, lehet hogy csak beleképzelem, de úgy érzem más
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest