- Milyen videókártyát?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- VR topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin #12 üzenetére
Valahogy úgy lehetne összefoglalni, hogy nem minden gáz, ami membrános (Model M mint legismertebb példa), és nem minden jó, ami mechanikus (a gaymer piac nagy része pl trash).
Én használok mindenfélét, és szeretem is őket.
- IBM F122 USB-re adaptálva és ízlésem szerint mapelve a gombokat (hangos, de a legjobb érzetű billzet számomra, szerintem életem végéig meglesz)
- mezei Model M (az F mellett nem vagyok elájulva tőlük, de van több is, és előkerülgetnek)
- Lenovo SK8855 (ugyanaz a billzet van benne, mint néhány régebbi Thinkpadben, gumidóm+olló, nagyon élesen taktilis, de néma csendes, még keycap rattle sincs)
- Rafi lineáris kapcsolós régi billzet amin nincs címke így a típusát nem tudom megmondani - ez is nagyon csendes, többnyire ezt használom irodábanAmúgy borzasztó, milyen igénytelenek az emberek a billentyűzeteikre, nagyon niche market még mindig a mechanikus, netán egyedileg épített billenyűzeteké.
A 90-es évekbeli gumidómvihar túl sok kárt okozott, amit azóta is nyög a legtöbb számítógéphasználó.A munkahelyemen is, amikor tettem egy nagy kört az irodákban, a 300+-ból kettő darab olyan billzetet láttam az asztalokon, ami nem a céges gumidómos köpet. Ehhez jövök hozzá én, így vagyunk hárman.
Mindenki más, paygrade-től függetlenül ipari hulladékon végzi a munkáját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest