Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
-
PROHARDVER!
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
readyz
tag
Kérnék egy piros pontot norbee2244 fórumtársnak ezért a BB8520mobiltelefonos bizniszért.
Köszi szépen! -
Fuller22
csendes tag
Dobnék egy nagy pirosat lukaszokni -nak az exitlámpa plexik -ért ! Rendben ment a posta is és a termékek is tökéletesek.
-
-
rooter65
csendes tag
Egy hatalmas pirosat kérnék a rendkivül szép és müködésileg is tökéletes samsung galaxy s3-ért,amit pn199 kollegával intéztem.Szimpatikus,korrekt,barátságos,rendes ember,akivel öröm az üzlet.Köszönöm neki.
-
fightair
újonc
Piros pontot kérek Francia91-nek, ezt a ThinkPad T500-ast vásároltam tőlem.
Minden gördülékenyen és simán ment!
Köszönöm!
-
nrbi001
senior tag
rooter65 felhasználónak piros pont jár az Az s3somért jött le Kecskemétről SZEGEDIG. Korrekt módon , korrekt üzletpartnerként jelent meg. A megbeszélt telefont hozta, a megbeszélt állapotban. Nem alkudozott, a csere portéka az Samsung galaxy S2-ese volt + készpénz. Nagyon rendes ember csak pozitívan tudok róla szólni! AJÁNLOM.
-
Dr. Romano
veterán
oriistvan-nak szeretnék egy pirosat adni ezért a bizniszért. Korrekt és megbízható partner, up neki!
-
kisspista
senior tag
q1q1q1 felhasználónak nagy pirospont jár, mert megvásárolta tőlem EZT a mini pc-t! Korrekt vásárló, minden a legnagyobb rendben lezajlott!
-
Calibra72
aktív tag
Üdv mindenkinek !!!
Nagy pirosat szeretnék kérni Tomix24 kollégának , ezt a kamerát vettem tőle.
Megbízható korrekt üzletfélnek bizonyult , bátran ajánlom másnak is !!!
Üdv! -
Guffy
csendes tag
Egy nagy piros pontot szeretnék kérni simonlaci55 kollégának ezért az üzletért. Minden gyorsan és zökkenőmentesen ment. Köszönöm!
-
aquarius962
tag
válasz
Idevele007 #6553 üzenetére
Piros pont
Idevele007 kollégának vinyót vett tőlem. Az üzlet rendben lezajlott korrekt pontos vevő volt ajánlom mindenkinek
-
Teejay83
tag
Egy nagy piros pontot adnék alfa156 kollégának a korrekt üzletért, lebonyolításért,máskor is szívesen fordulok hozzá ha valami kell
-
oriistvan
csendes tag
Piros pont igényem lenne Dr. Romano kollega részére, aki nagyon becsületesen, megbízhatóan és gyorsan járt el az alábbi üzlet lebonyolításánál!
-
Gyurma23
aktív tag
Hatalmas piros Hellboy2387 kollégának a korrekt és pontos üzletért
-
Prego
senior tag
Piros pont Arween-nak a fülesekért, baluka26 közbenjárásával
-
steewattyoo
csendes tag
ladislao80 kollégának egy nagy PIROS pont
EZÉRT a cuccértgyors pontos korrekt, nem is kell tovább ragozni
-
goldos
csendes tag
Pirosat kérnék K_Gabor fórumtársunknak ezért az üzletért!
Maximálisan meg vagyok elégedve azzal amit kaptam, olyan amit hirdetett!
Előre utaltam a vételárat!!!
-
-
-
baltazar94
csendes tag
Jár a piros konradl-nek, megbízható korrekt vásárló!
-
Balu12
csendes tag
Szeretnék egy pirosat Bull Boss kolegának mert megvette tőlem ezt a rossz AM2 lapot!
-
asvald
senior tag
Kérnék egy pirosat DaveJr kollégának a hővezetőszalagért , minden rendben ment , részemről ajánlott üzleti partner
-
angyalpc2
aktív tag
[barisssa] kollégának kérek egy nagy pirospontot ezért az üzletért
-
Pedro_01
csendes tag
Egy pirosat kérnék totya694 kollégának a "Asrock G31M-GS,Q6600 SL9UM" comboért. Korrekt, segítőkész, pontos, megbízható üzletfélnek bizonyult!
Köszönöm!
-
bankjob
tag
Üdv.
Kérnék 1-1 pirosat a felsorolt kollégáknak.
Nagyon megbízhatóak és mindegyik tagot, csak ajánlani tudom!
Köszönöm az üzletet! -
Mahrenburg
őstag
Kérek szépen egy piros pontot ^Killerke™-nek , ezért az üzletért. Rugalmas, megbízható üzletfél. Köszönöm!
-
Eddie141
senior tag
Piros pontot kérnék Expendable kollégának, aki ezen hirdetésem alapján egy Cooler Master 12cm-es ventilátort.
Pontos, gyors vevő. Csak ajánlani tudom! -
Lacza_26
aktív tag
Egy piros pont bevésését kérem a venitikért daveoff fórumtársnak.
-
csebi
tag
danih-nak szeretnék kérni egy piros pontot a nagyon gyorsan megkapott Dead Island üzlet miatt!
-
Gyuri44
aktív tag
kérem törölni a hozzászólásom
-
Athos981
csendes tag
Mehet piros pötty [bosko] forumtarsnak ezert az üzletért 1tbos vinyoért gyors pontos partner volt
-
ghost5871
csendes tag
Piros pont jár LACQ88 nak a pontosságért és a korrekt üzletért!
-
musicproo
tag
hobbiletolto kollégának egy nagy piros ezért a termékért.
Előre utalva vásároltam tőle, minden rendben ment! -
lord67
csendes tag
Piros pontot kérnék WOLF1stein kollégának ezért a hűtőért. Rugalmas,pontos,ajánlom mindenkinek.
Köszi -
oriic
HÁZIGAZDA
Piros pont tribulus részére, bizniszeltünk.
Aktív témák
Hirdetés
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- GeForce VGA-k 5080, 5090, Bontatlan, Új, 3 év Magyar garis.
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion GO 2 év garis dobozos 100% akku 1TB SSD+1TB microSD+hordozó tok+üvegfólia+szilikon tok
- Új! JBL Boombox 3 számlával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest