Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
-
PROHARDVER!
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
Fiery
veterán
Kérnék egy pirosat Achill3uS részére, akitől egy Gainward 8800 GTS -t vásároltam. Korrekt eladó, köszönöm neki a bizniszt!
-
shrd
tag
Kérnék egy pirosat 1 among many kollégának, aki egy Call of Duty: World at War steam giftet vásárolt tőlem! Gyors, megbízható!
-
V.Dave
senior tag
Mr. Csonti-nak jár a pirospont ezért az üzletért
-
zohan26
csendes tag
ezért a tokért kérek egy hatalmas piros pontot domesz kollegának
-
sahun
csendes tag
Egy pirospontot kérnék nézzbe részére, ezért a masszív házért!
-
sahun
csendes tag
Egy nagy pirospont jár coulthard részére egy SB X-FI hangkártyáért!
-
sahun
csendes tag
Egy nagy pirospont jár adi mester részére egy Blaupunkt autórádióért!
-
sahun
csendes tag
Egy pirospontot kérnék adi mesternek ezért a hűtőért!
-
sahun
csendes tag
Egy nagy pirospontot kérnék simii16 részére egy Asrock alaplapért!
-
sahun
csendes tag
Egy nagy pirospontot kérnék ronson részére ezért az LG médialejátszóért !
-
FlashLed
senior tag
Jó nagy piros pontot kérnék Belus85 kollégának ezért az üzletért: XBOX360 slim. Gyors pontos,minden a megbeszéltek szerint,abszolút megbízható és korrekt!
-
xman
csendes tag
Piros pontot kérek Snow Soll -nak ezért a Processzor üzletért. Minden rendben volt, és a még el is hozta. Ajánlom.
-
parampa
aktív tag
Kérnék szépen egy nagy PIROS pontott Tommas kollégának az INTEL Gigabit Pro/1000GT Lan kártyáért.
-
launda
csendes tag
Kérnék egy
sancy64 felhasználónak Ezért a Nokiáért
-
/>HaN</
tag
Sziasztok!
Az elmúlt napokban két fórum társ vásárol tőlem akiknek szeretnék pirosat kérni/adni:
Cashbalazs aki megbízott bennem és előre utalva vett tőlem egy microsoft life cam-ot, időben utalt.
és
gianni_82 kolléga aki asztali pc-től kezdve minden földi jót vett tőlem, korrekt és megbízható ő is! -
zolzodevil
csendes tag
pirospont 04ahgy-nak egy zotax 9800 gtx videókártyát vásároltam tőle, rendben zajlot az üzlet
-
xman
csendes tag
shteer eladótól vásároltam egy Vízhűtés blokkot. Piros pontot kérnék neki a vételért.
-
Cashbalazs
csendes tag
Egy piros pontot szeretnék kérni />HaN</ -nak a Microsoft Life Cam 1.3-as webkameráért, amiért ilyen gyorsan és gond nélkül megérkezett.
-
launda
csendes tag
Kérnék egy
sazilv felhasználónak Ezért a star 2 ért
-
launda
csendes tag
Kérnék egy
sazilv felhasználónak Ezért a kijelzőért
-
mycso
veterán
Piros pont DISC4U kollégának EZÉRT.
Piros pont .:Vision:. kollégának EZÉRT.
-
filip77
csendes tag
powergoku-tol vettem egy videokártyát.Minden rendbe zajlott le korrekt eladó.piros pontot érdemel.
-
andris1602
aktív tag
Üdv
LeC kollégának kérnék egy nagy piros pontot, ebből a hirdetésből származó 60 gigás Kingston ssd-ért.Korrekt, gyors üzletfél, bátran ajánlom mindenkinek.
Minden jót -
shrd
tag
Kérnék egy pirosat Lackki kollégának, aki egy Torchlight II steam giftet vásárolt tőlem! Gyors, megbízható!
-
LÁZ
addikt
pirospont illeti golyo191 kollegát, megbizható vevőnek bizonyult.
-
GIhe
tag
stalix-nak kérnék egy pirosat, Cpu hütő üzletért. Korrekt, megbízható, pontos üzlettárs.
-
pyxiss
csendes tag
Egy piros pontot szeretnék kérni motorolav6 kollégának, ezért az üzletért.
-
Stifler85
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat [pakesz9221 ]kollégának a sikeres üzlet miatt sajnos már letörölte de egy Logitech Mk320 bill + egér combot vettem tőle
-
OctoCore
tag
Szeretnék kérni egy pirosat s8109csa kollégának,
ezért az üzletért. -
206 cc
senior tag
Két pirosat kérnék Vittoroi7 tagunknak.
Egy 2TB-s hdd vadi új és egy külső ház amit idáig vettem tőle.Megbízható segítőkész eladó!Hibátlan,tuti minőségű terméket adott.Korrekten zajlott az üzlet,mindenkinek csak ajánlani tudom!! -
szirteskft
újonc
Piros pont motorolav6 fórumtársnak a vásárlásért!
Megbeszélt időben, megbeszélt helyen, rendben zajlott az üzlet. -
sosadatmentő
csendes tag
Jár a piros baloghszili -nek a vásárlásért!
-
bruati
csendes tag
kérnék egy pirosat Csontikka kollégának a két db E6300-as prociért.
üdv
-
szirteskft
újonc
Piros pont Gyok2 fórumtársnak a vásárlásért!
Megbeszélt időben, megbeszélt helyen, rendben zajlott az üzlet. -
bersekh
tag
Egy piros pontot szeretnék kérni SoldierJohn fórumtársnak. 2db tápátalakítót készített nekem. Minden rendben ment. Köszönöm.
-
kisbago
aktív tag
Szeretnék kérni egy pirosat 761219-nek mert vettem tőle egy zte blade 3-mat!
megbízható csak ajánlani tudom!
-
kisbago
aktív tag
Szeretnék kérni egy hatalmas pirosat 761219-nek mert vettem tőle egy Alcatel ot985-öt!
Ajánlom mindenkinek megbízható korrekt!!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
hobbiletolto #5327 üzenetére
Viszonoznám hobbiletolto piros pontját ezért az üzletért!
Kérés nélkül előre utalt, korrekt vevő! Köszönöm! -
L@no
tag
Szeretnék egy pirosat kérni kamionos22 fórumtársnak ezért az üzletért korrekt megbízható vevő ajánlom mindenkinek.
-
Mr. Csonti
tag
válasz
Neil Watts #1 üzenetére
Szeretnék kérni V,Dave kollégának egy piros pontot ezért az üzletért.
Teljesen korrektül járt el, és minden rendbe volt. -
ecsedizoltan
csendes tag
Hatalmas pirosast kérnék derubaters kollégának ezért az üzletért nagyon korrekt és megbízható.
-
conqver
aktív tag
Szevasztok!
SCR3AMN00B nak adjatok egy FEKETÉT mert a mai napig nem rendezte Razer Blackwidow Ultimate BF3 edition tartozását, holott lett rá Figyelmeztetve! -
Rebirth
tag
Pirosat kérek Mr.V kollégának, 250Gb-os laptop hdd-ért.
-
eszakas
őstag
Hali.
Nagy pirosat kérnék Vigneau fórumtársnak ezért az üzletért. Korrekt és megbízható eladó.
-
zee1970
csendes tag
Nagy pirospont szasa44 kollégának a HP ventiér.
-
westcoastog
veterán
Pirosat Lupi00-nak a két 12-es venti vásárért.
-
J.J. András
őstag
Halihó,
_kg fórumtársnak az AsRock alaplapom megvásárlásért egy nagy pirospont bevésve... utánvéttel vette meg, és fizetett rendesen.üdv
J.J. András
-
Str8 sk8r
őstag
...jár a pirospont Kopi_52 fórumtársnak ezért az üzletért...pontos, megbízható, korrekt üzleti partnernek bizonyult...
...
-
_kg
csendes tag
Sziasztok.
Egy HATALMAS piros pont jár J.J.András forum társnak, ezért az üzletért.
Abszolút segítőkész volt, azonnal reagált és minden rendben/kifogástalanul zajlott. Szívesen üzletelek vele a jövőben is, csak ajánlani tudom.
Üdv,
-
Sotho
őstag
Piros pontyot kérnék szépen ezért az üzletért Donnie -nak pontos megbízható és hibátlan árút szállított igen jó áron
-
pirosat kérek csubbaka kollégának, ezért a prociért.
-
Lupi00
tag
Kérek szépen egy pirosat westcoastog-nak a két 12-es Cooler Master ventiért. Megbízható pontos korrekt. Vele érdemes üzletelni!
[ Módosította: Ndruu ]
Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck 256GB LCD Kiváló/Karcmentes állapot
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MSI RTX 3070 Gaming X Trio - hibátlan - dobozos - eladó!
- Bomba ár! Huawei Matebook 14 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest