Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
-
PROHARDVER!
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
indaboy
csendes tag
Üdv!
Egy piros pontot kérnék .bruszli. kollégának a 8gb microSDHC memória kártyáért. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, pontos és gyors eladó. Csak ilyeneket PH-ra!
Indaboy -
sp3rhead
tag
Piros pontot kérnék Rez_Grof-nak ezért az üzletért. Mint vevő volt jelen, pénzt pontosan utalta, meg vagyok elégedve vele.
Köszönöm!
-
BJanee
tag
Zinkbela üzletfélnek kérnék egy pirosat a kiváló hangkártyáért és mert rugalmas, korrekt, megbízható üzlefélnek bizonyult! Ajánlom!
-
szeretnék egy piros pontot kérni axbattler fórum társnak korrekt megbízható egy ilyen laptopot vásárolt tőlem!
köszönet érte!
-
hozsoltika67
csendes tag
válasz
hozsoltika67 #2487 üzenetére
Szeretnék még 1 pirosat kérni zolcsy1974 fórumtársnak a korrekt üzletért(chieftec ctg-600) tápegységet vettem tőle.
-
Mayall
tag
Kérnék egy pirosat Winner_hun fórumtársnak ezért az üzletért.
-
Márk
senior tag
Kérnék egy piros pontot robee22-nek a s939-es AMD DualCore Opteron 180 prociért.
Minden rendben ment, korrekt eladó, a proci is hibátlan.
-
Jár a piros pont a következő kollégáknak:
- Kvazár fórumtárs procihűtőket vett tőlem
- srich fórumtárs pedig egy tápegység-ház ügyben üzleteltünkKöszönet mindkét félnek, korrektek
-
szeretnék egy nagy piros pontot kérni don dante fórum társnak korrekt megbízható egy Dell inspiron 5050-es laptopot vásároltam tőle!
ezúton is köszönet érte!
-
birmar2
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat hozsoltika67-nek. Ezt vette tőlem. Minden a megbeszéltek szerint zajlott.
-
redzsi
senior tag
Piros pontot kérnék alfa156-nak. Egy újabb laptopot vásároltam tőle, gyors és korrekt volt ezúttal is!
-
ScrapUnit
aktív tag
Soltee (C) kollégának kérek egy pirosat, ezektől szabadított meg nemrég.
-
NowIce
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat rooter65 kollégának ezért a bizniszért,megbíztató kolléga!!!!!
-
Poo
senior tag
Szeretnék kérni egy pirosat Chaser kollégának egy 2nd hdd caddy-ért,megbiztató kolléga!!!!!
-
Goatman
aktív tag
-
launda
csendes tag
Kérnék egy
Blacksmith fórum társnak ezért a [monitorért]
-
po1son
addikt
Kérek egy pirosat Inkv1zítoR tagnak, amiért vett tőlem egy Borderlands 2 steam kulcsot innen.
Mindenkinek csak ajánlani tudom! -
Chriss10
csendes tag
Kérnek egy hatalmas pirosat sati fórumtársnak [http://hardverapro.hu/apro/uj_bontatlan_arctic_cooling_f12_extra_csendes_12cm/friss.html]ezért az üzletért. Megbizhato, korrekt eladó
-
PeterCrow
újonc
Szeretnék egy piros pontot kérni kromatika-nak a tőle vásárolt számítógépházért. Nagyon meg vagyok vele elégedve, korrekt eladó és segítőkész. Köszönöm neki.
-
-
Kriccs
tag
Piros pont az alábbiaknak:
Eladók:
hattrickuser-nek egy Rumblepad 2-ért
Mike76-nak egy Kindle-ért -
zozek
tag
Kérnék egy pirosat Murloc kollégának. Egy Samsung E2220 monitort vettem tőle.Korrekt megbízható fórumtárs.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Szeretnék egy pirosat bevésetni Farkaskoma részére. Motorola Defy készüléket vett tőlem. Korrekt, pontos, megbízható, bátran ajánlom!
-
lecso.gsm
csendes tag
válasz
Neil Watts #1 üzenetére
-
Razuel
aktív tag
Kérnék egy pirosat Stefi_dzsi kollégának egy újabb sikeres üzletért.
-
djkocka
csendes tag
válasz
fatal1ty1984 #2403 üzenetére
Én is egy nagy pirosat fatal 1ty1984 kollégának.Előre utalt,vásárolt tőlem egy G15 billentyűhöz kijelzőt.Teljesen korrekt és megbízható.
-
Csikob
csendes tag
Jár a piros Zsírkrétamen-nek a szép telóért . Köszönöm szépen
-
Toninho13
aktív tag
Kérnék egy nagy piros pontot zsiz kollegának. Szerdán lebeszéltük az üzletet és egyből utalta a pénzt az androidos stickért.
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom ilyenre van-e lehetőség de én összesen 3db piros pontot szeretnék kérni apro_dolog kollégának, a sikeres üzleteink miatt. Mindenben nagyon korrekt és segítőkész volt, és mindig minden a megbeszéltek szerint történt, csak ajánlani tudom!
3db különböző üzlet volt, különböző időben és helyen, viszont csak most volt idő értékelést adni, ezért is nem akartam egyesével teleszemetelni a topikot.
Első pirosat ezért a monitorért kérném: [link]
A 2. és 3. pirosat pedig ezekért az alaplapokért: [link]
Ha ez így nem megfelelő akkor természetesen meg tudom csinálni egyesével is az ajánlásokat.
-
Atika_No1
csendes tag
Kérnék egy hatalmas pirosat pintyesznek ezért az üzletért!
Gyorsan lebonyolítottuk az üzletet, előre utaltam neki nem volt semmi probléma!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Köszönöm! -
NeKRaD
csendes tag
A 2 wow CE-értSzeretnék kérni egy pirosat Darkkoi-nak.
Illetve a wow keyset-ért sinya85-nek -
-
-
ehesvagyok
csendes tag
belavagyokbp- nak kérnék egy pirosat a következőért
[ Módosította: 7 ]
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy piros pontot szeretnék kérni kovee01 számára a korrekt üzletért. Jó kommunikáció, gyors postázás, megfelelő termék
Köszönöm!
Üdv. Viktor
-
Pirosat szeretnék kérni Black Dragon kollégának ezért az üzletért: [link]
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Piros pontot kérek Forestgreen Kollégának, VGA hűtőt vettem Tőle.
Gyors, korrekt és ráadásul bombabiztos a csomagolástechnikája. Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom.
Vigneau
-
Black Dragon
addikt
válasz
Elek23Elek23 #2207 üzenetére
Szintén jár a piros pötty Elek23Elek23 kollégának ezért az üzletért, korrekt, megbízható, gyors vevő, ajánlom mindenkinek.
Továbbá megy a piros csabiuvb kollégának, amiért ilyen fóliát vásárolt tőlem. Minden a legnagyobb rendben zajlott, ajánlom mindenkinek.
-
R.Woodoo
tag
Kérnék egy nagy piros pontot nepszter1 kollégának a korrekt üzletért! Momo kormányt vettem tőle, minden rendben lezajlott! Bátran ajánlom mindenkinek!
-
suomalainen
tag
Ez_meg_emaz tagunknak nagy piros pont az alábbi üzletért
Átutalással fizettem, minden simán és gyorsan ment!
Nagyon köszönöm! -
domi0629
újonc
Üdvözletem!
Piros pontot szeretnék kérni vacsek felhasználónak, korrekt partner akadálymentesen lezajlott az üzlet és segítőkész ! Left 4 dead 2 játékot vettem tőle steamről.
-
zsiz
őstag
Egy pirospontot kérnék Toninho13 tagnak. Egy android mini PC-t vettem tőle. Korrekt, gyors eladó. Szerda este kifizettem, csütörtökön feladta és péntek délben már a kezemben volt. Nyugodt szívvel merem ajánlani, üzleteljetek vele bátran.
-
Puff1234
csendes tag
Piros pont Pontos kollégának! Core i3-2130 vett tőlem! Korrekt vásárló! Ajánlani tudom!!
-
tboy1991
csendes tag
Dealer95-nek egy pirost szeretnék adni, ezért a mobilkommunikációs eszközért
-
kuntics
aktív tag
Egy pirosat kérnék Szdn89 fórumtársnak a fülhallgatóért
-
törölt tag
Jár a
intercooler kollégának, ezért az üzletért. Korrekt megbízható, minden a megbeszéltek alapján történt, bátran ajánlom mindenkinek
-
lacika1990
csendes tag
piros pont jár attila_26 kollégának sikeresen végbemenő proci üzlet miatt ami nagyon jól sikerült.
-
tthomasso
tag
coulthard kollégának kérnék egy piros pontot ezért a korrekt üzletért, ahol én voltam a vásárló. Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck 256GB LCD Kiváló/Karcmentes állapot
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MSI RTX 3070 Gaming X Trio - hibátlan - dobozos - eladó!
- Bomba ár! Huawei Matebook 14 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- LG 24GN60R-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / FreeSync Premium / G-Sync & Adaptive Sync / HDR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest