Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Amazon Fire TV stick/box
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
válasz
WongFeiHong #50022 üzenetére
Természetesen vissza is megy a piros pont WongFeiHong -nak ezért az üzletért.
Korrekt, megbízható, pontos üzletfél. Csak ajánlani tudom. -
Eddie141
senior tag
Nagy piros pontot kérnék a következő kollégáknak:
NÉMÓ510 -nek, aki ezen hirdetésem alapján egy Gigabyte 570-est vásárolt
illetve
alibaba78-nak, aki ezen hirdetésem alapján egy MSI 570-est vásárolt.Gyors, pontos és korrekt vevők! Csak ajánlani tudom őket!
Köszönöm az üzleteket.
-
Eddie141
senior tag
Hatalmas piros pontot kérnék sestertius kollégának, akitől ezt a házikót vásárolhattam.
Korrekt, megbízható és türelmes eladó. Csak ajánlani tudom!
Köszönöm szépen a házat, és sok sikert a jelenlegi projektedhez! -
Eddie141
senior tag
Nagy piros pontot kérnék M1k133 kollégának akitől ezen hirdetése alapján egy ventilátor vezérlőt vásároltam.
Előre utaltam, ő postázott. Minden a megbeszéltek alapján ment. Korrekt, megbízható eladó, csak ajánlani tudom. -
Eddie141
senior tag
Egy egy hatalmas piros pontot kérnék a következő úriembereknek:
Gyok2 -nek, akitől ezen hirdetése alapján egy alaplapot vásároltam. Korrekt, pontos, rugalmas eladó! Csak ajánlani tudom!
Gabbroirvine -nak, akitől ezen hirdetése alapján egy processzort vásároltam. A vásárolt termék tökéletesen üzemel, az eladó pontos, korrekt, megbízható. Csak ajánlani tudom szintén!
Köszönöm az üzleteket!
-
Eddie141
senior tag
Kérnék egy nagy piros pontot a korrekt hozzáállásért Béééla kollégának, akitől ezen hirdetése alapján megvásároltam egy kompakt vízhűtést.
Csak ajánlani tudom! Nagyon korrekt, megbízható eladó.
Köszönöm az üzletet! -
Eddie141
senior tag
Nagy piros pontot kérnék szépen Gaba kolléga részére, aki ezen hirdetésem alapján egy OCZ SSD-t vásárolt tőlem. Korrekt, pontos és gyors vevő! Csak ajánlani tudom!
Köszönöm szépen az üzletet -
Eddie141
senior tag
Nagy piros pontot kérnék drtimot kollégának, akitől ezen hirdetése alapján vásároltam némi karbon mintázatú fóliát. Előre utaltam, ő postázott. Nagyon korrekt, megbízható, gyors eladó! Csak ajánlani tudom!
-
Eddie141
senior tag
Egy nagy piros pontot kérnék Zombie13b kollégának, aki egy ram kitet vásárolt tőlem ezen hirdetésem alapján.
Előre utalt, én postáztam. Minden a megbeszéltek szerint ment.Mercutio_ tagnak is egy hatalmas piros pontot kérnék. Ezt a félkonfigurációt vásároltam tőle. Korrekt, megbízható és rendes eladó. Csak ajánlani tudom!
Köszönöm az üzleteket!
-
Eddie141
senior tag
válasz
Lavidaloka #29788 üzenetére
Természetesen vissza is jár a piros pont Lavidaloka kollégának, aki ezen hirdetésem alapján vásárolt tőlem két darab ventilátort. Előre utalt, én postáztam. Minden a megbeszéltek alapján ment! Korrekt, gyors és megbízható vevő. Csak ajánlani tudom!
Köszönöm az üzletet! -
Eddie141
senior tag
Egy hatalmas piros pontot kérnék mtamasl kollégának, aki ezt a kártyát vásárolta tőlem. Végtelenül rugalmas, korrekt, megbízható és rendes vevő! Csak ajánlani tudom!
Köszönöm az üzletet! Egy élmény volt! -
Eddie141
senior tag
Savanya kollégának kérnék szépen egy nagy piros pontot, akitől ezt a ventilátor szabályzót vásároltam. Pontos, korrekt, megbízható eladó. Csak ajánlani tudom!
-
Eddie141
senior tag
Piros pontot szeretnék kérni s3toraph kollégának, aki ezt a ventilátor szabályzót vásárolta tőlem. A vásárlás előre utalással, postán bonyolítottuk. Korrekt, gyors, pontos vevő. Csak ajánlani tudom!
-
Eddie141
senior tag
Egy hatalmas piros pontot kérnék erester kollégának, akitől ezen hirdetése alapján egy ventilátort vásároltam!
Nagyon korrekt, megbízható és pontos eladó! Csak ajánlani tudom!
Köszönöm az üzletet! -
Eddie141
senior tag
válasz
SzO.okI #25443 üzenetére
Természetesen én is kérnék egy piros pontot SzO.okI kollégának, akitől ezt a házat vásároltam többek között. Nagyon korrekt, megbízható eladó! Jó Barátom! Ritka manapság az ilyen
Csak ajánlani tudom! Köszönöm az üzletet!
Kellemes ünnepeket! -
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
teglasz kollégának kérnék egy hatalmas piros pontot egy Philips mp3 lejátszóért, amelyet ezen hirdetése alapján vásároltam. Nagyon korrekt, megbízható és rugalmas eladó.
Csak ajánlani tudom!
Köszönöm az üzletet. -
Eddie141
senior tag
Egy nagy piros pontot kérnék medvetalp78 kollégának, akinek ezen hirdetése alapján egy HTC Sensation-t adtam el. Korrekt, megbízható és pontos vevő. Csak ajánlani tudom!
-
Eddie141
senior tag
Hatalmas piros pontot kérnék ismét Klikodesh kollégának, akitől ezt a switch-et vásároltam.
Nagyon korrekt, megbízható, rugalmas és pontos eladó! Csak ajánlani tudom!
Köszönöm az üzletet! -
Eddie141
senior tag
Egy nagy piros pontot kérnék Dominó85 kollégának, akitől ezen hirdetése alapján egy kiváló Scythe ventilátort vásároltam. Megbízható, korrekt eladó. Csak ajánlani tudom!
Köszönöm az üzletet! -
Eddie141
senior tag
Egy-egy hatalmas piros pontot kérnék:
Klikodesh - kollégának ezért a processzorért.
tököscsávó - nak ezért az alaplapért
platyatka -nak, aki ezt a félkonfigot vásárolta tőlem.
sethonore -nak, aki ezen hirdetésem alapján két ventilátort vásárolt tőlem.
Mind a négy kolléga nagyon korrekt, megbízható! Csak ajánlani tudom őket! Minden a megbeszéltek szerint ment,csendben, rendben, ahogyan annak működnie kell!
Köszönöm szépen az üzleteket! -
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Egy hatalmas piros pontot szeretnék kérni jones965 -nek, akitől ezen modjából megmaradt néhány lemezt ajándékba a postaköltség fejében megkaptam! Nagyon nagy segítséget nyújtott eme nemes cselekedetével!
Csak ajánlani tudom mindenkinek üzlet szempontjából is. Korrekt, megbízható, és nagyon segítőkész! Köszönöm szépen még egyszer! -
Eddie141
senior tag
Egy piros pontot szeretnék kérni xstyle kollégának, akitől ezen hirdetése alapján egy 8600GT-t vásároltam. Megbízható, rugalmas és korrekt eladó! Csak ajánlani tudom!
Köszönöm szépen az üzletet! -
Eddie141
senior tag
Egy hatalmas piros pontot kérnék karpika kollégának, akitől ezt a hangkártyát vettem.
Nagyon korrekt, rugalmas és segítőkész eladó. Csak ajánlani tudom!
Köszönöm az üzletet! -
Eddie141
senior tag
Egy hatalmas piros pontot szeretnék kérni gabi123 kollégának, akitől ezt a lapot vásároltam.
Sajnos nálam nem működött processzor kompatibilitási probléma miatt, így vissza kellett juttatnom az eladóhoz. Ez a művelet meglepően gördülékenyen, és hihetetlenül korrektül zajlott. Az eladót csak ajánlani tudom! Nagyon korrekt, megbízható, pontos, gyors és mindenek felett segítőkész! Bár több ilyen üzleti beállítottságú ember lenne itt a hardveraprón köztünk, nagy megnyugvás lehetne! -
Eddie141
senior tag
Egy hatalmas piros pontot szeretnék kérni ladek kollégának, akitől ezeket a ramokat vásároltam!
Nagyon korrekt, rugalmas és rendes eladó! Csak ajánlani tudom!
Köszönöm az üzletet! -
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Egy hatalmas piros pontot szeretnék kérni Winner_hun kollégának, akitől ezen hirdetése alapján egy Sata vezérlő kártyát sikerült vásárolnom.
Nagyon korrekt, megbízható eladó! Minden a megbeszéltek alapján zajlott! Csak ajánlani tudom.
Köszönöm szépen az üzletet! -
Eddie141
senior tag
Egy nagy piros pontot kérnék atom.hardver kollégának, akitől ezt a ventilátor szabályzót vásároltam. Nagyon korrekt, pontos és rugalmas eladó! Késtem, mégis megvárt. Csak ajánlani tudom!
Köszönöm az üzletet!
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Steam Deck LCD 64Gb + 256Gb SD kártya és Dock monitorhoz
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest