Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tejeskifly
aktív tag
ray blu kollega vásárolt tőlem egy 8gb-s microsd kártyát. Minden gyorsan ment, ezért megilleti egy PIROSPONT!
-
Keegan
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot http://hardverapro.hu/tag/csizila.html Csizilának, ezért: http://hardverapro.hu/apro/hp_6715b_rossz_laptop/hsz_1-50.html A figura ott volt időben, azt adta amit igért, nem volt semmi púder. Hibátlan üzlet, csak javasolni tudom.
-
stuipapa
csendes tag
[link]egil kollégától vettem alaplap+proci+memóriát minden rendben volt pirospontot érdemel.
-
Geri87
csendes tag
Piros pontot kérnék kiskatona90 nek ezért az üzletért.
Nagyon korrekt és segítőkész eladó! -
atis256
csendes tag
Sziasztok
Egy Piros pont jár, [MaciG]kollegának, akivel ez az üzlet jött létre -->
TERRATEC Cinergy 600 TV-Radio
Korrekt partner tudom ajánlani. -
Attila8006
aktív tag
Egy pirosat kérnék MarioAna fórum társnak a korrekt vásárlásáért
előre utalt bízva bennem.Ezt vásárolta!
Természetesen a csomagot átvette és elégedettségét vissza igazolta!
A vele való üzletelést,csak ajánlani tudom -
Ateszzero
őstag
Jónapot.
Szeretnék kérni egy pirospontot Attila112 kollegának a jó partnerséget és a gyors üzletelést amit N95-öm megvásárlásakor tanusított.
Köszönöm. -
embe
nagyúr
Jár a piros pont szuro fórumtársnak. Ezt a vinyót vette tőlem. A megbeszélt helyen és időben megjelent, és fizette a cuccot.
-
MarioAna
senior tag
Attila8006-nak kérnék bejegyezni ezért a hangrendszerért egy óriási pirospontot, nagyon korrekt, gyors, kommunikatív
.
-
ricshard444
veterán
Pirospontot szeretnék adniBrain75 fórumtársnak egy brutális hangfalszettért
-
attila112
tag
Hello!
Piros pontot kérnék Ateszzero részére a gyors üzletlebonyolításért, és a korrektségért, ezért az üzletért!
MEGBÍZHATÓ, CSAK AJÁNLNI TUDOM MINDENKINEK!! -
the dealer
tag
Piros pontot adok CsatiZsol fórumtársnak a gyors, pontos és rendkívül korrekt vincseszteres bizniszért.
Ajánlom mindenkinek a vele való üzletelést. -
CsatiZsol
aktív tag
Sziasztok!
Kérek: the dealer fórumtásrnak egy pirosat ezért az üzletért... 2db 500-as vinyót vittem.
Üdv Zsolt
[ Módosította: Ndruu ]
-
kpetyke
tag
Egy pirospontot kérnék themebuilder-nek a jó kis xears fülesemért
-
enginev3.0
félisten
-
ray blu
tag
Tejeskifly részére szeretnék kérni egy pirospontot, 8 GB-os SD kártya gyors és korrekt lebonyolítása okán. :-)
-
FefeeX
veterán
Pirosat ztoldy kollégának a korrekt bizniszért; gyors, rugalmas eladó, csak ajánlani tudom
-
MadBlade
tag
dvdbackupernek ismét jár a pirospont az újabb Szilikonos kerékpár világításért !
Korrekt és megbízható eladó, minden rendben volt, mind a termékkel, mind annak csomagolásával -
parkasz
senior tag
Hatalmas piros pont jár nagyito88 kollégának, aki egy hp tc1100-ast vett tőlem. Nagyon korrekt és becsületes fórumozó!
-
csirkescsavo
csendes tag
http://hardverapro.hu/tag/elims.html Elims kollégának piros egy korábbi üzletért! Sajnos nem nagyon vágom, hogy működik a piros pont osztás! Köszi
-
csirkescsavo
csendes tag
Piros pont Ryck kollégának! Gyors, pontos, korrekt! http://hardverapro.hu/tag/ryck.html
-
Ryck
csendes tag
csirkescsavo megérdemel egy pirosat az MSI K8N Neo4H alaplapért. Szuper gyors ügyintézés, ezért is szeretek "helyben" vásárolni
-
Benji77
aktív tag
Kérnék egy pirosat macko20 felhasználónak a korrekt üzletért [link]
Köszönöm.
-
Mofli
csendes tag
Kérnék egy pirosat lesliejr12 kollégának a gyors és pontos üzletért. Egy HD5770-et vettem tőle.
-
sunahunter
senior tag
bikebutcher -nek pirospontot kérek, mert utalás nélkül elküldte nekem a megbeszélt cuccost, köszönöm! -
Vajga
tag
Kérnék Merlinclub -nak egy pirosat ezért a hűtőért.
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Szeretnék pár pirosat kiosztani.
Shkiz0 -nek nagy piros az Asrock P67 Pro3-ért és a 2500K-ért.
Rajjmen -enk nagy piros a memória cseréért.
Cybertrone -nak is piroska a 980X-ért.
Yso -nak is piros a Rampage III Extreme lapért.
A vételárat már utalta, a lapot még nem tudta átvenni.
-
zazahoho
őstag
ezért az üzletért piros pontot kérek steve0707 -nek korrekt pontos célra törő ph-s kolléga
-
attos71
tag
Egy pirospont mehet, ezért a bizniszért:SB AUDIGY4, neki: jenci1984.
A Magyar Királyi Postának meg egy bazi nagy fekete pont, az üzlet során felmerült bénázásáért!
-
tozo63
tag
Pirosat kérnék qamu74 kollégának.Vett tőlem egy procit,amit megelégedésére most is használ.Megbízható vevő!
-
Sentra
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy pirosat --HARDCORE-- kollégának! Ezt a cuccost vette tőlem! Korrekt, megbízható! +++
-
doornbos2
tag
Kérnék egy pirospontot JANIKAKA részére, a korrekt hozzáállásáért a kábelszett vásárlásánál.
-
metabond
csendes tag
<NewL> piros pont jár neki. Bátran ajánlom minden prohardveresnek! sennheiser hd555
-
b05styp
tag
Kérek egy pirospontot sdkarik részére a memkariért
-
Kaiser
csendes tag
Piros pontot kérnék V1CTORY partnernek!
Gyors, megbízható, csak ajánlani tudom!
Üzletünk: 3600mAh xbox 360 joy akku + töltő! -
ed019
tag
Óriási Piros pont jár dark2 nek ezért az üzletért, kifogástalan esztétikai/műszaki állapotú termék és kulturált csomagolás, mindenkinek ajánlom! Köszönöm!
És köszönet a Hardverapro-nak is nélküle nem jött volna létre a jó biznisz -
GiP23
csendes tag
Tom-e: Piros pont, mert a 4870x2 a második videókártya amit vettem tőle, minden rendben zajlott, tesztelhető cuccai vannak, pontos eladó.
-
GiP23
csendes tag
pr0gressive: Piros pont, mert a C2D E8500 vásárlásakor nem találtam meg az átvétel helyét és miattam került egy nagyot autóval. Korrekt, megbízható.
-
GiP23
csendes tag
Liner: Piros pont, mert a 26" Fujitsu monitort vásároltam tőle és pár nappal vásárlás után ő érdeklődött, hogy minden megfelelő e számomra és hogy mindent rendben találtam e vele.
-
c0yr
csendes tag
Pirospont mapet-nek egy 1200w-os tápért.
-
04ahgy
nagyúr
-
Papaj x
senior tag
Kérnék egy hatalmas pirosat doornbos2-kollégának a szuper kis komplett kábelszettért, maximálisan megbízható partner, mindenkinek ajánlani tudom!! Köszönöm!
-
AtHoS
nagyúr
Piros pontot kérnék Ősember fórumtársnak. Segítségével nagyon gyorsan egy Silverstone 3.5" --> 2x 2,5" keret került a birtokomba
-
kopi0310
csendes tag
Köszönöm az üzletet chaplin kollégának! Ezt a videokártyát vettem tőle, és minden a legnagyobb rendben volt. Szeretnék egy nag piros pontot kérni számára!
-
Passape
tag
Sziasztok egy pirospontot szeretnék kérni a gtx 460-ért egy új nagyon kedves ismerősnek Kunderának.
Azt hiszem eposzt nem írok, de maximálisan elégedett vagyok az üzlettel, csak ajánlani tudom, de azt jó szívvel. -
kopi0310
csendes tag
Köszönöm Szakee28-nak a gyors és korrekt üzletet. Jár neki egy nagy piros pont!
-
kopi0310
csendes tag
Köszönet Tibor92-nek ezért az üzletért. Kérnék számára egy nagy piros pontot!
-
kopi0310
csendes tag
Köszönöm balu72 kollégának! Ezért az [üzletért] egy nagy piros pontot kérek számára. Remélem még máskor is fogunk seftelni.
-
mpierre
veterán
Az alábbi üzletek miatt kérnék 04ahgy kollégának bevésni 2 pirosat.
Keleron D320-t, meg 2 db keleron D331-t vett meg tőlem. Korrekt vevő.
-
Zooka
tag
KnightLORE-nak kérnék egy pirospontot ezért a telefonért. Korrekt eladó!
-
Zsolt_974
tag
Üdv. Mindenkinek!
Egy hatalmas piros pontot szeretnék küldeni "vinibali"mester úrnak
gyors és hasznos segítségért Samsung monitor ügyben!!!Zsolt.
-
Darksnake
csendes tag
Egy hatalmas piros pontot kérnékboozerka[] fórumtársnak Ezértaz üzletért gyors pontos korrekt eladó
-
themebuilder
senior tag
ballington-nak is jár a pirospont a Xears-ért.
-
Darksnake
csendes tag
Egy hatalmas piros pontot kérnék[szaszabee] fórumtársnak Ezért az üzletért gyors pontos korrekt eladó
-
bob011
aktív tag
Piros pont Antimatrix fórumtársnak ezt vette. Thnx.
-
bvvitya
aktív tag
válasz
19balazs86 #37802 üzenetére
Nagyon köszönöm a pirosat és szeretném viszonozni 19balazs86 kollégának a gyorsan lebonyolított üzlet ért
Korrekt vevő megbízható ember. -
LLD
aktív tag
Pirospont jár http://hardverapro.hu/tag/z0d1ak.html kollégának ezért http://hardverapro.hu/apro/asrock_945gcm-s_s775_alaplapok_garanciaval/hsz_1-50.html az üzletért!!
-
19balazs86
tag
bvvitya kollégának jár egy piros pont az LG W3000H 30"-os monitorért
Ahogy "becsomagolta" nem volt semmi. Külön kis dobozt készített neki, amit még a szobában bútornak is lehet használni
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest