Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• yerico

senior tag

válasz gabx76 #8 üzenetére

Jaj, az első generációs Ibiza nem a megbízhatóság szobra, azt még olasz behatásra csinálták a spanyolok, azt felejtsd el.

• yerico

senior tag

Öreg taxisok mondták azt, hogy a 'három F' szabály szerint kell vásárolni, azaz nem szabad venni franciát, Fiatot és Fordot. Ezzel nem kell persze egyetérteni, a szüleim R5-öse az eddigi legkedvesebb autó volt, amit hajtottam, a Ford mára nagyon megbízható lett, az olaszokról nem sok tapasztalatom van. Ennek ellenére 15 évvel ezelőtt ez nem volt feltétlenül jellemző.

A Lada Samara egy kategóriával nagyobb, mint a Corsa. Mechanikailag az őskor szintjén van, de tényleg jó autó, ez nem régi Zsiga, pont azt tudja, amit anno a Fiat Ritmo tudott (szerintem arról másolták). Ha véletlenül megint kevés pénzem lenne autót fenntartani, akkor újra Samarát vennék a mostani 6 éves Corsám után is. Más minőség a két autó, de azért a pénzért a Samara volt a csúcs.

• süti5

őstag

Lenne egy eladó Fiat Uno.
    1989-es még a régebbi kasztnis, 1.1-es 58,5 Le-s karbis benzines motorral. Most veszek egy új Suzukit, ezért lesz eladva. Szép üléshuzat van benne, de komolyan:) Nos, összesen 153.000 km-t futott, és télleg ennyit!! Öregektől vettük, egyetlen szépséghibája van, az öreg majd minden karosszériaelemet megkarcolt, így sok elemnek más és más sötétkékmetál árnyalata van, de egyáltalán nem feltűnő, csak ha nagyon nézed. Törve nem volt, ez biztos. Nálunk 6 éve van, 78.800-al vettük. Egyedül a kuplungtárcsa lett cserélve, és ez az, ami lehet, hogy majd kell - pesti duókban sokat kuplungoltunk:( Egyébiránt soha nem hagyott ott sehol, motorja klafa, ahhoz soha nem kellett nyúlni! Most lett vizsgáztatva februárban+zöldkártya, előbbi két, utóbbi egy évre. Cserélve lett a gömbcsukló vagy mi meg ilyen kopó alkatrész. Gyárilag van benne elektromos ablakemelő és központi zár. Hátsó ajtó zárja elromlott, azt meg kell csinálni. A küszöb ősszel lett megcsinálva, az rozsdásodott.
    Írj ha érdekel és ilyesmire gondoltál:) Fiat Uno clubtag vagyok, imádom a kicsikét:)

Aktív témák