Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Akciókamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
A lábbal hajtóson a filléres csengő nagyon kényelmes, mivel többször lehet megnyomni gyors egymásutánban: ding-ding-ding. Az M365 csengőjét viszont lassabban lehet kezelni, így azzal csak egyszer van idő jelezni. Amúgy jó találmány, a gyalogosokon kívül köszöntem már vele rolleres kisgyereknek, lecsengettem már az útban állókat a boltan, és a női nem egyes képviselőinek is jelzek néha szolídan.
-
törölt tag
"M365" hírhez tartozó és ez a leglátogatottabb roller téma. Itt is főleg a xiaomi termékét javasolják, de másik témába nem szívesen írnék ES2 tulajként. Egy harmadik témát nem hoznék létre külön a nem xiaomi elektromos rollereknek.
Alapvetően úgy lett volna értelme, hogy külön elektromos és nem elektromos roller topik, csak ez a hír felülírta a dolgot, mert elég sokan írtak oda, és ott is ragadtak. -
Fishor
senior tag
Szia!
Szuper! Köszönöm! Igaz aztán láttam, hogy a leírásban írnak egy 13-as lábtartó méretet, már az is +2cm az én 11cm-esemhez képest, ami bár kevésnek tűnik, de sokat jelent a használatban.
Menet közben milyen? Mennyire kelt csörög csattog érzést?
Ha lecserélem az aldist, tuti ilyenre fogom a szélesség és az állíthatóság miatt.Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- OLED TV topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest