Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
DigitXT #21546 üzenetére
Én télen néha külső kerékpáros lámpával egészítettem ki a világítást.
Rendeltem többet is Kínából. Egyik kedvenc megoldásom, amikor van egy műanyag kengyel, és abba lehet belenyomni a klasszikus kis zseblámpát. Cree LED, tápellátás: 3×AAA. Ezernyi klónja van. A trükk talán annyi, hogy nem 3 AAA-s elemmel vagy NiMh akkuval szarakodok, hanem vettem pár 3,7 V-os, TR 14500-as Li-ion akkut és hozzá töltőt.
--------
És végeztem egy kis számítást, mégis mennyit fogyaszthat a roller saját lámpája?
Közepes hatótávú Xiaomi 1S-ből kiindulva, mert annak ismerem a reális paramétereit.
Battery 7650 mAh, azaz 275 Wh Li-on battery
Világítás használata nélkül, reális körülmények között a hatótáv: kb. 20 km.
Átlagsebesség kb: 15 km/h, ebből adódik, hogy az átlagos menetidő: 1 óra és 20 perc (1,3333 óra).Lámpa használati idő kb. 1,3333 óra lehet.
Gyári adatok szerint az első lámpa 1,1 W, tehát ez idő alatt az energia felhasználás: 1,4666 Wh.Ha az eredeti értékből, a 275 Wh-ból levonjuk, akkor marad 273,3333 Wh.
Ehhez pedig 19,8933 km tartozik.Magyarán, folyamatos lámpa használata mellett 20 km-es átlagos távon 107 méterrel csökken a hatótáv.
30 km-es hatótáv esetén (ami kb. 45 km-es elvi gyári adatnak felel meg), kb. 150-160 méterrel csökkenne a hatótáv folyamatos lámpa használata mellett. Röhejesen kevés!
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest