Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Tápos kibeszélő offtopik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Kapott a roller két apróságot: egy csengőt (a figyelmetlen gyalogosok ellen), és egy ledes lámpát, ami sötétben bevilágítja az utat (kátyúk ellen). Hátra is kéne valami, konkrétan valami macskaszemre gondoltam, de gondban vagyok az elhelyezésével. Egy ilyen rollerről van szó: [link], mivel a sárhányó fékként is szolgál, oda nem tudok rakni semmit, hanem a vázra kell erősítenem valamit. Lehet ilyen cuccot kapni, amit mondjuk öntapadósan fel tudok rakni, hogy hátulról látszódjon? Másik, hogy láttam ilyen kis cuccot, amivel ugye sebességet, távolságot, stb. lehet mérni, de ezek a kütyük kerékpárokhoz valók. Vajon rollerre is fel lehet rakni? Például egy ilyet? --> [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assassin's Creed: Valhalla
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Drón topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest