Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel találgatós topik
- UHD filmek lejátszása
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Corsair tápok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakos
csendes tag
A kis összefoglaló a Toldysport FlexPro-ról:
Lengéscsillapító: Azt szögezzük le, hogy csodákra nem képes, de az én elvárásaimat mindenképp felülmúlta.
Elég rossz útszakaszon próbáltam ki és a kisebb repedéseket nem lehetett olyan erőteljesen érezni szerintem.
Maga a roller eddig kifejezetten jól összerakott darabnak tűnik, nem teljesen sima úton kicsit zörög, de szerintem ez nem egyedi dolog. A kormány három magasságban állítható: 90, 97 és 105 cm-en fixálható.
Tárcsafék is rendben van eddig, teszi a dolgát.
Összecsukása: Van egy egyszerű gyorszár az egyik oldalon, ezt kell kinyitni, illetve a másik oldalon egy rögzítő kar amit megnyomva már összecsukható a roller. Miután bekattant a helyére, a gyorszárat vissza lehet csukni. Elég egyszerű. A kormány állítás is gyorszárral megy. Két oldalt a markolatok is gyorsan eltávolíthatók ha szükséges.
Összességében nagyon meg vagyok elégedve vele, pláne ezért az árért. Meglátjuk majd hosszútávon mit bír.Fishor: A lábtartó mérete ~43x13cm. A kitámasztót én sem terveztem felszerelni. Bár néha praktikus de annyira nem hogy elakadjak benne.

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elég rossz útszakaszon próbáltam ki és a kisebb repedéseket nem lehetett olyan erőteljesen érezni szerintem.