Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Video digitalizálás
- Milyen processzort vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
-
WATERDACA
őstag
(rögzített hozzászólás)
DLSS4 bekapcsolása KCD2-ben hivatalosan (tegyétek topic ragadósba, hasznos lehet másnak is):
1. Frissítsd az NVIDIA appot és a legfrissebb drivert használd.
2. Ha nem látod a játékaid közt a KCD2-őt, add hozzá manuálisan a KCD2.exe fájlt. Így már látni fogod. Vannak olyan esetek, amikor alapból látod a játékot, ez egyelőre anomália.
3. A KCD2 alatt keresd meg a driver beállításokat (driver settings)
4. A DLSS Override - Model Presets alatt használd a DLSS Super Resolutiont a "latest" mezőt.Adalékinformáció, de februártól a DLSS4 Preset K kódjel alatt fut a legfrissebb DLSS, amely leváltotta a J kódjelűt.
DLSS Swappert vagy Tweakset akkor használjatok, ha a játék hivatalosan nem támogatja a DLSS4-et. Ez ugye a KCD2-nél nem áll fenn. A játék az első naptól kezdve támogatja a legújabb, DLSS4-et!
Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
WoW
Daniel Vávra ⚔ on Twitter: "Yeah, its real."Még az égbolt is teljesen élethű:
(nem saját kép) -
l.skywalker
titán
Pls. használjatok spolier szűrőt! Thx
-
l.skywalker
titán
Én no RTX kártyával tolom (1080Ti) és fostam, hogy szar lesz, de 4K-ban is stabil 60FPS Mediumon Performance módban. Quality-ben már csak 40. Nekem a felbontás a fontosabb, én a látványt szeretem
-
l.skywalker
titán
válasz
xandrush0831 #902 üzenetére
Szegény Tom McKay
-
l.skywalker
titán
válasz
Roland861010 #898 üzenetére
Ja oké. Akkor én értettem félre
-
l.skywalker
titán
válasz
Roland861010 #891 üzenetére
Nem a Reddit írja, az is csak egy fórum. A felhasználók írják és olvasd végig az összeset, hátha van ott némi hasznos információ.
-
l.skywalker
titán
válasz
Roland861010 #888 üzenetére
-
l.skywalker
titán
válasz
WATERDACA #885 üzenetére
Én nem nagyon értek hozzá, de emlékeztem, hogy volt erről egy cikk:
[DLSS Accelerates Performance In Kingdom Come: Deliverance II...] -
l.skywalker
titán
válasz
Roland861010 #883 üzenetére
Manuálisan kellene hozzáadnod az Nvidia App-hoz: ezt találtam segítségnek
-
l.skywalker
titán
Kingdom Come: Deliverance II has "significantly outperformed our expectations so far" according to publisher Embracer Group. The game has sold over 1M units in the first 24 hours and is fast approaching 2M, with an especially strong performance on Steam.
[link]Én még mindig nem kezdtem bele, előbb az első résszel akarok egyet újrázni
-
l.skywalker
titán
Kaptam választ a ticketre:
Thank you for getting in touch with us.
Keys for pre-purchased games will be released either on, or shortly before, the date of release. This will include all advertised pre purchase content or early access periods if applicable. If pre-load has been announced and advertised keys will be delivered to coincide with the start of this, we are in constant talks with the publisher to ensure keys are released as early as possible.
As soon as keys become available, they will be sent out and you'll be notified by email with your key
-
l.skywalker
titán
Jesus Christ be Praised! Én még várok a kódomra a GMG-től, remélem most már lassan megérkezik.
-
l.skywalker
titán
Várom már nagyon a második részt, habár előbb adok neki egy első rész újrajátszást még ha így nem is tudom day1 tolni. De úgy is kellenek az első pár hetek benyomásai. Kíváncsi leszek a gépigényére, mert amikor megrendeltem akkor még "csak" egy 1080Ti-vel voltam felszerelve, most már van egy PS5 is itthon. Ha PC-n nem futna jól, lehet, hogy megveszem PS-re is. Ami a Steam-en van gépigény az vajon csak becsült?
-
l.skywalker
titán
válasz
WATERDACA #819 üzenetére
De ez azért valahol a realitás én pont ezt szeretem benne. Én szerettem játszani a Mount&Blade: Warband-al is és ott ha szépen felfejlődött a karakter akkor simán kaszaboltam az ellent, itt legalább megmaradt kicsit a realitása annak, hogy nem tudok egyedül 10-20 ellenfelet egyedül sérülés nélkül levágni
-
l.skywalker
titán
válasz
MasterDeeJay #774 üzenetére
Van több molnár a térképen. Érdemes váltogatni, hogy ne fogyjon ki az aranyból
-
l.skywalker
titán
válasz
MasterDeeJay #772 üzenetére
Ha nem voltál börtönben nem is vagy igazi Henry
-
l.skywalker
titán
válasz
MasterDeeJay #767 üzenetére
nálam érik egy második végigjátszás PC-n is. Konzolon 100+ óra után jutottam el a végére és nem fejeztem be teljesen, de folyamatosan a fejemben van
-
l.skywalker
titán
Igen, pont ezt akartam írni, hogy Bernard kapitánnyal érdemes annyit edzeni amennyi belefér. Idővel el lehet indulni a lovagi tornán és előbb az útonállokat majd a kisebb tolvaj táborokat érdemes meglátogatni. Minden egyes zsákmányt pénzzé lehet tenni, ha máshol nem a molnárnál.
-
l.skywalker
titán
Tudja valaki, hogy ebben a verzióban a lemezeken mi van?
https://www.alza.hu/kingdom-come-deliverance-limited-edition-d5476362.htmMár Xbox-on végigjátszottam. Megvan Epic-en és Steam-en is. Ezt a csomagot tavaly rendeltem a polcra, de most meg akartam nézni mi van a lemezeken, de nincs optikai meghajtó a gépemben, így csak az internetre tudtam hagyatkozni, de ott semmi info.
Az Alza limited edition-nek hívja, de külső alapján mintha ezek azok a verziók lennének, amiket a Kickstarter támogatók között osztogattak. De nem vágom, hogy a lemezen van játék is vagy csak extra tartalom? Gondolom DLC-k nincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest