Hirdetés
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaabz
őstag
Hello!
Uh, rég volt az utolsó hozzászólás és összességében sincs túl sok.
Na mindegy.Most játszottam végig a játékot és gondoltam, megosztom a véleményem.
Ha jól tudom, 2005ös a játék. Nem tudom mi volt akkor az év játéka, de azt igen, hogy nem ez, amit őszintén sajnálok.
Gyönyörű grafika (1280*1024, 8*AA), rendkívül élvezetes és IZGALMAS játékmenet, sok-sok apró igényes megoldás, (pl mikor megállunk pihenni és a kamerás srác elkezd filmezni, én odaállok a kamera elé, ő meg rámszól, hogy menjek már arrébb.) (a dárda használat nagyon tetszett)
Vannak benne nehezebb részek, de még pont nem akartam szétverni a billentyűzetet, így az is jól el lett találva. Ilyenek közé tartozik a t-rexek elől való menekülések, amiken szószerint izgultam. Nem tudom melyik játék váltott ki belőlem utoljára ilyen hatást....
Kong irányítása is teljesen kezelhető.
Szerintem azért nem kapott nagy figyelmet, mert film adaptáció volt és az ilyeneket fenntartásokkal kezeli a játékos társadalom. Elég sok volt a gyenge próbálkozás.Rengeteg fps-t, kaland játékot kipróbáltam már, de ez messze az egyik legjobb.
Egy próbát megér mindenkinek... -
bitmad
aktív tag
Nyugi, ez nem chat, hanem fórum!
Itt nem mindig kapsz azonnali választ, legyél türelmesebb!
A játékkal nem játszottam, de azért kigugliztam neked némi infót innen[link]:
sz.akos12 Válasz Info 2006.07.17 21:08 [165/193]
4 levél
Hát figyelj konkrétan nem tudom neked megmondani dde én úgy nyírtam ki hogy:
lenyomva tartottam a jobb gomba majd mikor közeledett kattintgattam a ballal, aztán meg mind a kettővel kattintgattam.
Előző: Dilizs 2006.07.16 11:01
Dilizs Válasz Info 2006.07.16 11:01 [164/193]
928 levél
Hogy kell a majommal kicsinálni a nagy denevért? A csajszit felvitték egy sziklára, én a majommal utána, de nem tom kinyírni! Átváltozok fury-vé, de akkor csak a kis denevéreket nyomom le! Help! Van valami ütéskombó vagy ilyesmi?
Vagy még itt: [link] találhatsz megoldást a kérésedre. -
3DFan
aktív tag
Elnézést kérek

-
Whaskes
senior tag
nyugi van már. ne told tele a topicot hsz.-al.

-
ngabor2
nagyúr
abba lehet hagyni a percenkénti beírást. lehet, hogy azért nem kapsz választ, mert senki nem tudja.
-
Eagl3
veterán
Ha valaki tudja a megoldást, bizto vagyok benne, h. segíteni fog. De az ne megoldás, h. percenként rinyálsz, inkább játszál. Más meg takarítson helyetted mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
3DFan
aktív tag
Segítséget kérnék. Amikor a majommal felmászok egy sziklára a nőt üldözve ott ''madarak'' támadnak meg amiket nem tudok lebirkózni. Hogyan kell velük végezni?
-
Gaboman
nagyúr
Tudnátok segíteni nekem kódot szeretnék kérni tőletek amivel el tudom inditani a játékot!
-
deedee
őstag
nekem nem jött be az állandó lándzsázás és az állandó bokorfelgyújtás...
Ott hagytam abba,amikor a filmes havert elviszi egy szárnyas hüllő és én sörétessel osztom őket egy hegyormon... 
viszont a graf tényleg jó...
-
A mentések hova tárolódnak?
-
Eagl3
veterán
válasz
DjSoósSoósné
üzenetére
Húzd le a CD\DVD olvasókat a gépről, és csak a legújjabb Virtual daemon legyen fent. De gondolom eredetiben vetted meg a játékot és nem ez lesz a problémád
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Maksifül
senior tag
Az egyik legjobb, és legszebb játék, amivel valaha játszottam.

Feltekerve keményen a hangerőt, nagyon durván kikészít a játék. Remek ötletnek tartom, hogy MINDEN ikont, és feliratot le lehet takarítani a képernyőről, és így valóban olyan, mintha egy filmet néznék. Mi több, szereplője lennék!! Igazi adrenalinfröccs, olyan formában, hogy 1-2 óra játék után leizzadok együltő helyemben.
Nagyon ötletes megoldások vannak benne, mindenkinek érdemes kipróbálni!
Amikor Kongot irányítja a játékos, az egyszerűen frenetikus!
Talán a Mafia kötött le ennyire. A maga műfajában annak sincs párja.... -
Bencus88
nagyúr
válasz
DjSoósSoósné
üzenetére
Ha leírnád hogy pontosan mit ír ki miért nem indul talán tudnék segíteni.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
DjSoósSoósné
üzenetére
Hallod ebből sokat tudtunk meg.Mi a gond mit ír ki?No warez biztos kalózverziód van.

-
DjSoósSoósné
csendes tag
Hy!Nemtudja véletlen valaki miért nem megy a king kong!Nem jó a kód vagy mi a..!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Nem tdja valaki hogyha king-konggal megyünk és megölünk egy Trex-et akkor hogy lehet-e az állkapocstörésen kívül máshogy kivégezni? Amúgy nagyon ütős game!

-
Archer
őstag
Sajna még nem sikerült megszereznem a játékot, de a videókból ítélve nagyon üt. Végre nem arról szól a játék, hogy 5 fegyverrel a kezemben keresztülkommnandózom magam a szigeten(bár az sem lenne rossz
). -
joshua7
veterán
Az irányítástól hülyét kaptam.

-
P.Dude
őstag
Egész jó!
Grafikája Cod2 féleség de a játékmenet is! -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Szevasztok! Nemrég töltöttem le a játékot de eddíg hanyagoltam. Majd most elkezdem. Remélem megérte ezt a 1,5 gigát letölteni.

-
Mr.Hankey
csendes tag
ÁÁÁÁ ez nagyon kemény! Ez az egész sziget nagyon komolyan meg van csinálva!!
A köd, meg ahogy beszűrődik az árnyék! Bár kicsit már idegesítő ez a sok lándzsás dobálózás, de ettől függetlenül nagyon nagy hangulata van a játéknak! Ubisoft hozta a formáját! -
Mr.Hankey
csendes tag
Ja egyébként szerintem nagyon jó kis játék! Az hogy pl külön gombal kell célra tartani a fegyvert, nagyon izgalmassá teszi! Meg az is jó hogy úton útfélen lándzsákba meg csontokba botlik az ember amiket használni is lehet fegyverként, ötletes!!
Azé nem egy fear! De a maga módján nagyon ott van! -
Mr.Hankey
csendes tag
Sziasztok!
A video beállításoknál az advanced ban a stretch rendering mit jelent? -
Detonator
aktív tag
Játszik már vele valaki?

-
Archer
őstag
Aranylemezen a game. Megjelenés: november 17.
-
Xelo
addikt
hát de most el nem tom képzelni hogy valaki FEAR helyett pl ezzel fog játszai....
oke biztos jó lenne, de én azokat a gémeket szeretem amibe beletudom élni magam, hogy én vagyok az az ember.. namost a konggal mennék elég nehéz lenne... stratégia gammákat pl ezért utálom.. vagyis nem szeretem... RPG, FPS, TPS.... áhh de mingyeg örüljetek neki.. -
Toness
őstag
Nekem nagyon bejött ez a demo, kicsit leesett az állam az fps-es résznél, brutál hangok, és amikor jött a T-rex....
iszonyat jó ahogy az üvöltésétől ''lobog a hajam''
King Kong -os verekedés is tetszett, kameraállások lehetnének jobbak de én hamar megszoktam, talán kicsit unalmas ahogy minden T-rexnek széttépi a száját. -
Dilikutya
félisten
Csak tudnám, mit áradozik mindenki erről a rettenetről?
Csúnya konzolátirat, ez süt minden bitjéből. Szerencsétlenségemre a King Konggal kezdtem el játszani, így az FPS részt már ki sem próbáltam. Iszonyatosan rossz irányítás, a kamera kapkod összevissza (PoP-t sem játszom emiatt). Kezelhetetlen, irányíthatatlan a játék, kész csoda, hogy az első T-rexet sikerült sokadik alkalommal ilyen körülmények között is kinyírni. Nincs mese, ez egy rakás... -
Archer
őstag
Szerintem a zene is elég jó.
-
joshua7
veterán
4aa-val ez is lemegy 25 fps-re 1024-ben.

-
nofreenick
aktív tag
én is kipróbáltam a demót, és nagyon tetszett

mind a 2 rész jó, az fps is eltaláltnak tűnik, meg a king kong-os is... amikor kong-al kell nyomulni a csaj után, az nekem kicsit olyan PoP-osnak tűnt, de jó volt
-
Detonator
aktív tag
Érdekes játék lesz és újszerű!
-
Archer
őstag
Ezek szerint nem. Pedig a demóból ítélve nagyon jó lesz.
-
Vincsó
aktív tag
Senkit sem érdekel ez a jó játék?

-
Vincsó
aktív tag
Hát kipróbáltam a demo-t Wááááááááááááááá

Nagyon jó kis game lessz ez

Az FPS -es rész se rossz de amikor KIng-Kong-al kell nyomulni hát az valami nagyon eltalált.
Amúgy grafika is bejön 1024-be maxon szűrök nélkül nem akadt szóval egész jó.
Jah amikor üvölt a T-rex akkor az az effekt az
-
bitmad
aktív tag
válasz
nofreenick
üzenetére
Nekem a dínós fps-ről a Tresspasser jut eszembe. Imádtam, és anno végig is nyomtam.
Jó kis jura parkos feeling, jajj de rég volt. -
Archer
őstag
Feltétlenül próbáljátok ki a demót. Szerintem marha jó. Főleg amikor King Kongal kell bunyózni.

-
Archer
őstag
Megjelent a demo:Bővebben: link
-
Archer
őstag
válasz
nofreenick
üzenetére
Ez nem egy Turok klón, tehát nem a hentelésen lesz a hangsúly(elméletileg).
[Szerkesztve] -
nofreenick
aktív tag
elég jól néznek ki a screenshot-ok, bár vannak kétségeim mert a dínós fps-ek között még nem volt olyan ami tetszett volna... érdemes lesz figyelni az oldalt...
-
Archer
őstag
King Kongot is irányíthatjuk majd.

-
Archer
őstag
Mivel ilyen topicot nem találtam, gondoltam megnyitom. A játék oldalán nem sok minden van Bővebben: link, de egy-két video már megjelent róla. Nem hiszem, hogy az Ubisoft kezei alól rossz gém kerülne ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Milyen routert?
- Tesla topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G4 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem is mondott ilyet, nincs a hsz-ok között 

Pedíg zsír lenne. King-konggal a legjobb menni! Az a legjobb! 

iszonyat jó ahogy az üvöltésétől ''lobog a hajam''
Csúnya konzolátirat, ez süt minden bitjéből. Szerencsétlenségemre a King Konggal kezdtem el játszani, így az FPS részt már ki sem próbáltam. Iszonyatosan rossz irányítás, a kamera kapkod összevissza (PoP-t sem játszom emiatt). Kezelhetetlen, irányíthatatlan a játék, kész csoda, hogy az első T-rexet sikerült sokadik alkalommal ilyen körülmények között is kinyírni. Nincs mese, ez egy rakás...