Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS notebook topic
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:GoliBali:.
aktív tag
válasz
Papa-Georgo #498 üzenetére
töltsd le a samurize programot
Bővebben: link
Evvel elkezdheted csinosítgatni a deskedet!
Sok sikert!!!!!! -
Papa-Georgo
senior tag
Én is szívesen csinosítgatném ilyenekkel desktopom, csak vmi kiindulási pont kéne, ahonna ezeket megtanulhatom, widgetek, meg nemtom mia szösz....
Help? -
RAM
őstag
Az a kis 3-mas, a cFos-ban micsoda.
Te sem találkoztál még ezzel a hibával:
ugye? -
szumoo
senior tag
Nekem így néz ki a desktopom: Bővebben: link.
Semmi extra.
Szumoo -
Gh0sT
addikt
válasz
God Vazzeg #488 üzenetére
Az egy Samurize script. Alapvetően az egész asztal Samurize-al készült. Csak az időjárás widget miatt fut a Konfabulator.
-
Gh0sT
addikt
Ezzel megszenvedtem... főleg az analóg órával:
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
Itt az én desktopom:
Gh0sT
addikt
válasz
.:GoliBali:. #471 üzenetére
Meg tudnád nekem mondani, hogy területileg mennyire lehet ezt az időjárás plugint szűkíteni? Illetve mi a neve?
-
Bibby
addikt
Az én desktopom című mű:
Vélemények?
[Szerkesztve] -
szasza_xp
senior tag
jah ez engem is érdekelne.
-
aktív tag
a Start menü felett: igen az emlékeztetö!
Csak mondom, hogy ez két proginak a keverése a konfabulator, és a samurize keverése.
A konfabulator szebben jelzi az idöjárást, de nem magyar, viszont a samurizehoz le lehet tölteni egy plugint vagy scriptet amivel ki lehet jelezni az idöjárást!
A plugint/sriptet pedig a samurize honlapjáról le lehet tölteni! -
Gh0sT
addikt
válasz
.:GoliBali:. #468 üzenetére
Mi írja ki szépen magyarul, hogy milyen idő van?
Illetve a Start menü felett mi az a 3 sor? Valami emlékeztető? -
aktív tag
Hamár mindenki felnyomja a desktop képét akkor én sem maradok ki ebböl!
Ime az enyém : Bővebben: link
Amúgy ez éppen átalakítás allatt áll nemsokára megváltozik, ha kész felrakom azt is! -
KrAt
veterán
válasz
MyKonzerv #449 üzenetére
Oké. A 2 progi nem progi, hanem ''Desktop X package'' (nem tudom konkrénat mi, de felraktam a Desktop X nevű progit, és haver átküldte msn-en a 2 ''beépülőt'', majd dupla klikk rá, és meg is jelent. Ha gondolod, a 2 beépülőt átküldöm mail-ban, vagy msn-en, a DesktopX nevű progit meg le tudod szedni a netről. Bővebben: link Innen. Ezt felrakod, és szólsz, és átküldöm a 2 beépülőt (vagy hogyishívjákot) A gépemről pedig pár kép: Bővebben: link Nem olyan húdenagyszám, de egy szolid kinézetűt akartam, és asszem sikerült is...
-
szasza_xp
senior tag
Az informatika melleti fő érdeklődési területem
gege71.hu
addikt
Ja és minden ikon az asztalon 64x64 pixelen megy. így mutatnak a legszebben. Úgy voltam vele ha már napi nyolc órában bámulom ezt a szemetet it a cégnél legalább kinézzen valahogy. Az sem baj ha esetleg rendszerteljesítmény szinten hátráltat is vmennyit ez a sok cucc...lexarom
-
gege71.hu
addikt
De vegyes ikonok, tobbnyire manualisan lottem be.
Az IconPackagert is hasznaltam hozza, de a progikhoz rendelest egy ket esetben(Opera, Total Commander, mail progi, word, excel stb ) kulon allitgattam be. (filera v shortcutra jobbklikk, majd /properties/icon/change icon stb nyoman).
A fo ikonmotivum a Copperdeck muveszneven fut, de pl az excle a word, a IE meg a mov pl. egy Encoded nevu ikoncsomagbol lett kivarazsolva) -
gege71.hu
addikt
További finomítgatás után:
2048x768
~400 kbyte
jpeg -
Dj Sat
csendes tag
Mindenki panaszkodik,hogy nem megy vagy a style xp,vagy a konfabulator sp2 alatt.Jelen pillanatban nekem is sp2 van fent,és tökéletesen múködik a style xp,és a konfabulator is.Lehet hogy a beállításokkal van valami azoknál akiknél nem megy.
-
Nimda
addikt
Egy egyszerü desktop:
KPepe
senior tag
A Konfabulatorban van a WiFi Signal nevű widget, ami elvileg a wlan forgalmat mutatja. Nem lehetne ezt módosítani hagyományos hálókártyára? Vagy nincs olyan widget?
-
aDM|RaL^
őstag
mostanában innen szedem háttérképeimet:
www.colored-effects.hu
igazi mesterművek. -
moonman
titán
válasz
Cathfaern #439 üzenetére
én is jobbra dobálom, ami még kell...
most ilyen Bővebben: link
[Szerkesztve] -
MyKonzerv
senior tag
nektek SP2-vel is működik a stylexp? nekem az 1.1 hibaüzenetet adott, hogy a windows buildemmel nem megy, a 3.1pro meg nem indítjka el a styleomat, az alap win98 style indul...
a konfabulatorban pedig a picture frame-ben nem jelenik meg a kép rendszerindításkor...
nektek is vannak ilyen bajaitok? -
Ráczkölke
tag
Na, akkor én is itt vagyok: Bővebben: link
-Mit gondoltok, ki adta az ötletet? -
The DJ
addikt
Az utolsó sor vonatkozik rád innen
: Bővebben: link
-
The DJ
addikt
Itt van még egy kép az ikonokról és az MSN-ről, mert az az előzőn nem látszott
Kár, hogy a kurzorok nem látszanak, mert abból is kifogtam egy nagyon tuti szettet!
LucifeI2
őstag
válasz
Cathfaern #421 üzenetére
Nekem majdnem ugyan olyan mint az tied
annyira megtetszett remélem nem baj
ez az eddigi legjobb skin
Bővebben: link Asztal
Bővebben: link A többi -
MyKonzerv
senior tag
Az biztos, bár én a stylexp-t már jó ideje (kb. 2 éve) vígan használom, és amíg nem találtam meg ezt a widgeteses konfabulatorosos mókát, addig SmartBarXP-t használtam. Ugyanezt tudja, csak egy bar van odarakva a desktop vmelyik oldalára. Csak az időjárást nem tudta.
Ezek sem lesznek hosszú életűek nálam.
De akkó má mutatom az én descemet:
MyKonzerv
senior tag
és nem vágod, hogy KrenAtesz mérős widgetje micsoda? honnan vagy ineve vagy valami? (#358) Bővebben: link
csak a widgetgallery.com -ról lehet konfabulator widgetet leszedni?
jah, és neked simán kiadja a városodat? nekem valami kaliforniait nyomat
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
Korcsii
őstag
És van olyan program amivel lehet teljes képernyőn nezni felvétel nélkül és max:75-100Mb?
-
Korcsii
őstag
Igen arra gondoltam. Magyarul TV-t nézni a gépen. Így is lehet nézni az igaz (sajátgép/AVC szabványnak megfelelő vid.cam.) de ha közben csinálok valamit (pl: pH!-zek) akkor mindig át kell klikkelnem arra az ablakra és én ezt a problémát akatom megoldani valahogy, de ha nem sikerül, akkor se lesz nagy baj.
Egyébként én sem tudok ilyenről de gondoltam azért megkérdezem hátha.
Ja és a hang nem fontos mert az megy a videóbol a hangfalba is, nem csak a gépbe.
[Szerkesztve] -
Korcsii
őstag
Lenne egy kérdésem: meg lehet-e oldani hogy egy kis ablakban (kb. akkorában mint a konfabulátor naptára) a digitalizálótól (Pinnacle MovieBox DV) jövő képét lehessen látni az asztalon?
Előre is köszi.
[Szerkesztve] -
Dj Sat
csendes tag
válasz
God Vazzeg #404 üzenetére
Hi. Nekem is xp sp2-esem van fent a gépen,és nekem tökéletesen fut.Nem tudom nálad mi lehet a gond.
-
The DJ
addikt
válasz
God Vazzeg #404 üzenetére
Próbáljatok meg itt szétnézni, hátha...
God Vazzeg
veterán
-
gege71.hu
addikt
Sajna nálam ez a KONFABULATOR nem igazán nyerő itt a céges gépen.
Win2000 van fenn. A progi múködik, múködnek a widgetek is, tehát a prog maga múködik rendeltetésszerűen, de vmit blokkol a rendszerszinten, mert nem lehet a gépet leállítani ha ez fut. Ha kikapcsolom a tálcán a progit ami ugye lelövi az az alatt futó widgeeket is akkor is marad a task listában egy konfabulator.ex (nem exe!) process amit nem lehet lelőni..nem engedi. Ez vmiért blokkolja a rendszert és hiába akarok logoff-olni, restrtolni, vagy kikapcsolni..nem megy...ctr+alt+del, folyamatlistánban leállítással sem megy...
így most kiiktattam rendszerindításból.
Ha manuálisan indítom rendszerindulás után akkor is ezt csinálja, egyszerűen lelőhetetlen. 5let? -
biokill1
tag
válasz
Cosmic Gate #399 üzenetére
köszi, megnézem
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- EAFC 25
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ASUS notebook topic
- A NEX üzletágat is leválasztaná az Intel
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest