Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuskooo
addikt
válasz
Rickenstein #1693 üzenetére
Jó lenne...egyik haver mondta, hogy már megbabrálták úgy, hogy fut pc-n...mondjuk nem tudom, ez mennyire igaz
-
moonman
titán
válasz
ezt most találtad ki, valld be
LOL
-
Rickenstein
senior tag
válasz
[pod]Diablo #1685 üzenetére
128x128-as ikontémát használok. Az ikonok alapból 64x64-esek és 128x128-ra nagyítódnak. Egy hasznos link, ha MacOS X Tigert akarsz varázsolni a Windowsodból: [link]
-
FefeeX
veterán
válasz
Én mondjuk személy szerint örülnék neki, főleg ha az alapvető játékokkal MacOS alatt is lehetne játszani (StarCraft, NFS MW ...)
-
MikySoft
tag
-ez lenne!
[link]
szerk: lenne egy olyan kérdésem, hogy honna lehet leszeni a vista nak az asztaltémáját? -
FefeeX
veterán
válasz
[pod]Diablo #1690 üzenetére
Lehet:
Én windowblindset, desktopX-et meg objectdockot használok, meg logonstudiot meg bootselectort vagy miafenét...
Minden egy cég, a styleXP-t nem szeretik... -
FefeeX
veterán
válasz
ObjectDock-ba ne sima ikonokat rakj mert azok télleg pixelesek lesznek, keress inkább hozzá valót a wincustomize.com-on, tuti találsz, és eddig mindenemhez találtam...
-
tuskooo
addikt
válasz
Sztem ekkora ikonokat kell hozzá letölteni vhonnan
-
Roth
tag
Most ilyen az asztal: [link]
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Rickenstein #1671 üzenetére
-
tuskooo
addikt
válasz
Rickenstein #1674 üzenetére
Cseréld le a géped egy macre, osx sose lesz pcre...bár így, hogy intel alapú lett a mac, ki tudja
[Szerkesztve] -
dni
őstag
Már megint van egy problémám.
Mindenegyes újraindításnál a system uptime panelem elveszik (tehát a panel hozzáadásánál sincs meg). Mikor telepítem a panelt, akkor kapok 1 ilyen hiba üzenetet: [link]
A másik pedig, h ellehet-e menteni a mostani beállításaimat vhogy, h ne kelljen a következő rendszer reintallnál megint órákon keresztül konfigolni? (kerstem mindenhol, de nem találtam) -
dni
őstag
Tudtok valami olyan progit mondani, ami időközönként autómatikusan változtatja a desktopom hátterét?
-
FefeeX
veterán
válasz
Szerintem is penge lett
-
Vapor
aktív tag
válasz
Kétszer ment
[Szerkesztve] -
Vapor
aktív tag
válasz
Ez téma vagy feltetted a MAC-ot?
Amúgy grat hozzá!
Szerk.: már látom, hogy téma
[Szerkesztve] -
Rickenstein
senior tag
Némi MacOS X Tiger style:
[link] -
dni
őstag
válasz
moonman #1669 üzenetére
Thx! Nem volt egyszerű mire normálisan összeált a cucc, de végül sikerült. Már csak annyi volna a kérdés,h a nagy memória igényét, h lehetne visszaszorítani, mert 512 ram mellett 94% telítettséget jelez, ami korábban nem volt ilyen magas (most pl csak iTunes, Firefox megy)
[Szerkesztve] -
-
dni
őstag
A messengeres panél miért nem az msn m. -et használja (Nálam a win messenger erőlteti, pedig a FAQ alapján kattintgattam)
Valamint a időjárás cucc nem mutat képet csak a hőmérsékleti értéket.
[Szerkesztve] -
CarrGomm
aktív tag
válasz
Rickenstein #1658 üzenetére
ez nem a sysmetrix? mert nekem is volt már hasonló régen, de azóta már nem használom és nem emléxem mi volt ez?
-
dni
őstag
válasz
Rickenstein #1658 üzenetére
És hol lehet ezeket megtalálni?
[Szerkesztve] -
dni
őstag
válasz
moonman #1642 üzenetére
Üdv Mindenkinek!
Ezidáig Style XP-t használtam desktopom csinosítására (Tehát kezdő vok ebben a témában), amivel hellyel közzel meg is voltam elégedve, de egyik kicsit már unalmasá vált, valamint új funkciók után keresgélve akadtam rá én is a wb-re illetve a Konfabulatorra. Jópár oldalt elovastam ebben a fórumben is, de nem laptam választ a felmerülő kérdéseimre.
A hosszas bevezető után az volna a kérdésem, h pl moonman desktopjának a jobb oldalán levő cuccot mivel lehet odavarázsolni, illetve ez már 1 kész letölthető dolog, vagy te magad készítetted? -
nemtommi
senior tag
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051206/untitled_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
nemtommi
senior tag
Két gépen, 3 (két hét múlva 4) oprendszeren...
[/url][/IMG]
-
Jarod1
veterán
Na az új képem
-
ithomas
őstag
Aki WB 5-öt használ,az árulja már el,hogy hol lehet azt beállitani,ha felinstallálok egy skint,akkor az ne ragaszkodjon a skinhez tartozó win háttérképhez???
Mert azt a képernyő tulajdonságainál lecserélem egy másik háttérképre,de újrainditásnál mindig visszarakja a régi,skinhez tartozó háttérképet.... -
FefeeX
veterán
Na jó, belinkelem az új lájtos desktopom, ha már ennyit szórakoztam vele, szerintem azért egész pöpec lett...
[link] -
CarrGomm
aktív tag
én úgy vettem észre, h ez a windowblinds 5 még nem teljesen tökéletes...
a görgető-sávok (vagy minek nevezik ezt) nálam néha eltűnnek és csak egy fekete csíkot látok. A jobb klikk is elég furcsa... Megnyomom a jobb gombot, a menü csak pár mp múlva jön elő. Meg hasonló furcsaságok...
Más nem tapasztalt ilyet? -
Vapor
aktív tag
válasz
nofreenick #1637 üzenetére
Mivel van a vista theme?
Hány kilométeres térképet használod, milyen zoommal? -
nofreenick
aktív tag
még mindig ez a Vista téma a legjobb:
[link] -
FefeeX
veterán
irjátok már meg priviben, hogyan csináltátok meg, légyszi...
-
-
FefeeX
veterán
válasz
nofreenick #1630 üzenetére
A publikust csak 60 napig használhatod, meg nem tudja az átlátszóságot, ami nekem kellene. Hozzájutottam az enchanced-hez, de mindig regelni akar, én meg azt nem szeretnék, mert ''féltem az adataim...'' Valaki valami okosat?
-
FefeeX
veterán
válasz
burgatshow #1627 üzenetére
Az is megnövő meg összemenő, animált ikonokat csinál, vagy csak simát?
-
FefeeX
veterán
válasz
burgatshow #1622 üzenetére
És az ikonokat mivel raktad be? Nem desktopX-t használsz? Egyébként thanks.
-
moonman
titán
[link] a Segoe UI betűtípus jót tesz a desktopnak, sokkal barátságosabb, mint a Tahoma.
[Szerkesztve] -
ithomas
őstag
Shodan, t|-|om! THX!
Ez a Konfabulator eszméletlen jó progi!
Ahogy néztem z X box360 theme a legújabb WB-hoz van,én betat nem akarok felrakni,szal egyelőre még várok a véglegesre... -
FefeeX
veterán
válasz
burgatshow #1608 üzenetére
A thunderbird meg a firefox honnan van? mmint az ikon, mert nagyon király...
Nem tood elküldeni véletlenül? thx -
Vapor
aktív tag
Itt az enyém: [link]
Nem egy nagy cucc -
Gh0sT
addikt
Még semmi extra: [link]
-
driver18
tag
Hi!
Hogyan lehet a Konfabulator időjárás részében magyar városokat beállítani? (Hatvan vagy Gyöngyös kellene)
MSN-en is várom a segítségeket!!!
Köszi -
ithomas
őstag
válasz
burgatshow #1603 üzenetére
Neked biza!
Csak figyelmetlen f*sz voltam! -
ithomas
őstag
Hú vazzeg!
Ámulok és bámulok!
Annó évekkel ezelőtt én is tököltem ilyesmikkel windows Blind meg hasonlók,
csak baromira belasitották a gépet..nameg a tiedhez képest sehol nem volt az egész!
Most vagyok ebben a topicban előszőr..nincs kedvem visszaolvasni több10 oldalt,ezért ha megtennéd hogy leírod pontosan milyen progikat használtál a remekművedhez,annak nagyon örülnék!
Amúgy játékoknál nem lett érezhetően lassabb a géped?
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest