-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Libretom
aktív tag
válasz
lord.lakli #14959 üzenetére
Én sem tudok érdemben hozzászólni a jelenlegi helyzethez, EU-ból beszerzett KSO-ról sincs tudomásom. Nekem kb. egy éve szedte le az Amazon simán. Abban egyébként van logika, hogy ez a helyzet megváltozhat a globalizálódó piac miatt, de amit Degeczi az árak különbségéről ír, az meg mintha azt jelezné, hogy egyelőre az USA marad a célterület. Az egyébként fix, hogy nem fizettem volna a reklám-mentesítésért, mert nagyon jól elfértek a gépen.....
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Dell asztali gépek
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest