- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
Sziasztok!
Keresövel relatíve kevés találatot találtam, van a topikból valakinek hosszabb-rövidebb idejü tapasztalata a Cronos L6005-ös diverrel? Vagy magával a Cronos órákkal?YT-on minden videóban áradoznak róla "ár/érték" arányban, néztem összehasonlító videókat is, viszont szívesen vennék egyéb tapasztalatot is, mielött beleugrok, megéri-e a "felárat", vagy érdemesebb olcsóbb (San Martin, stb.) vonalon maradni?
-
Szada85
aktív tag
válasz dzsi23 #29310 üzenetére
Steinhartom (42mm) volt már, de akkor nem kapott el az érzés, most valamiért újra megtetszett, adnék neki még egy esélyt, nagyon megtetszett formára az OceanX 600-as, viszont a ~15,5mm-es magassága, illetve hozzá a ~220g-os tömege már kényelmetlen volt, így most valami kisebb/könnyebb/olcsóbb diverrel próbálkoznék, hogy tényleg tartós lesz-e a vonzalom.
-
Szada85
aktív tag
Sziasztok!
Egy egyszerű San Martin SN008.
-
Szada85
aktív tag
válasz dzsi23 #36695 üzenetére
Tegnap érkezett meg, így eddig csak pár órát volt rajtam, illetve nem is vagyok feketeöves a témában, így csak a magam szerény tapasztalatait tudom alapul venni.
Az elsö benyomás számomra nagyon meggyözö (ezért az összegért), a kidolgozása is minöséginek érzödik, szépen megmunkált felületek, a számlap/indexek/korona is, maga a a szíj is masszívnak hat, meglátjuk hosszabb távon mennyire válik be, szerkezetböl az egyszerü NH35 van benne.
-
Szada85
aktív tag
válasz Lev Abalkin #36710 üzenetére
A korona sötétebb, mélyfekete színü, ahhoz képest a számlap egyértelmüen "világosabb" árnyalatú, rá lehet mondani, hogy van pici szürkés hatása (mondjuk nagyon direktbe ráirányított fénynél), de szerintem simán van, aki erre csípöböl rávágja, hogy fekete.
-
Szada85
aktív tag
válasz Lev Abalkin #36718 üzenetére
Nekem most így két nap hordás után még mindig nagyon tetszik, és szerintem pont "jó", hogy nem ugyanolyan fekete a számlap, mint a lünetta, hanem picit világosabb.
Kíváncsi leszek Te mit mondasz. -
Szada85
aktív tag
válasz Lev Abalkin #36765 üzenetére
Grat neked is!
Én a linken 150 dodót látok, de lehet volt a tarsolyban pár kupon, most pár nap után még mindig azt mondom, hogy böven megéri az árát - a helyén kezelve persze -, de nagyon kellemes viselet, kellemes minöségben. -
Szada85
aktív tag
válasz Lev Abalkin #36795 üzenetére
Kár érte, nálam pont fordítva alakult, régebben szerettem a "combosabb" darabokat 44-45mm-rel, mostanra (meg a közben szintén 19cm-re "fogyott" csuklóval) pedig inkább bejönnek a "légiesebb", 40mm körüli darabok, én most mindennap a San Martinnal indulok.
-
Szada85
aktív tag
Az előző San Martin picit “markánsabb” színeit így pár hét után mégsem éreztem annyira magaménak, így érkezett egy “hagyományosabb” kiadás az SN0128 személyében.
Most azt érzem, hogy ez “AZ”, amit kerestem:
És a duó:
-
Szada85
aktív tag
válasz Lev Abalkin #38148 üzenetére
Én is nagyon billegek az eladás/megtartás között, minden felpróbálással jobban és jobban bejön újra, ez a kaucsuk szíj is jól mutat rajta, megkérdezhetem milyen szíj van a képen?
-
Szada85
aktív tag
Sziasztok!
Átpörgettem a San Martin kínálatát, mivel a BB Hommage vonalon talán a legismertebbek, viszont Ök még nem hoztak a Black Bay kerámia verzióra "alternatívát":
Ismertek esetleg olyan ázsiai gyártót, akinek lehet a kínálatában, vagy konkrét modellt? -
Szada85
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest