Hirdetés
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Látom még mindig zajlik itt az élet. Ezer éve nem jártam erre.
Én nagyon rág nem foglalkoztam ezekkel az órákkal, és amiket találtam a fiókban, most kiárusítom. Aztán lehet kedvet kapok újra pár új beszerzéséhez. -
xhege
veterán
Köszi a tippeket!
Most ezt nézegetem még.
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Tudnátok javasolni (esetleg beszerzési forrással) Seiko, Lorus esetleg Pulsar órákat, ami inkább sportosan elegáns, és nem túl nagy 40-42 mm. A keret kb 20 pénz lenne rá. Köszi!
-
xhege
veterán
válasz
5-ös kezelő #13161 üzenetére
Köszi!
-
xhege
veterán
Ez meg mi a ..?
-
xhege
veterán
Valaki használ esetleg ilyen szíjat? Tapasztalatok?
-
xhege
veterán
válasz
Rodzser Mór #12940 üzenetére
Ha jól látom a képeken, akkor a hónapokkal tényleg gáz van, a napok azonban jók.
-
xhege
veterán
válasz
Rodzser Mór #12940 üzenetére
Így már azért más a leányzó fekvése.
-
xhege
veterán
válasz
Mr.Csizmás #12812 üzenetére
De milyen pénznemben?
-
xhege
veterán
Ezek a Parnisok (quartz és nem automata) érnek ennyi pénzt? Hiszen ennyiért már a Seiko csoport órái is elérhetőek.
-
xhege
veterán
Nem állt szándékomban háborút indítani, csak leírtam, hogy engem nem ragadott magával az automata.
Nekem (!) nem ér meg plusz pénzt a nagyobb macera, még ha meg is értem azt, ha valakinek ez a fétise. Aki automatát szeretne, az vegyen, gondozza, örüljön neki és érezze ezzel boldognak magát. Nem lebeszélni akartam erről senkit(A kocsis hasonlatra reagálva, én bizony ezeket a modern vasakat sem komázom különösebben. Nem is Trabantot akarok nyilván. Nekem a becsípődésem az ezredfordulós, szívó benzines japán vasak. Van egy '97-es Mitsubishi és egy 2005-ös Toyota családi vas, de nekem már a Toyota is lélektelenül modern
)
-
xhege
veterán
válasz
Real_Necro #9599 üzenetére
Nem tudom engem még valahogy nem ragadott magával az automata óra láz (szerencsére). Valahogy nem vonz, hogy annyira nem is pontos, meg forgatgassam, meg szervizeljem. Megértem, hogy technikai szempontból bravúros dolog egy ilyen szerkezet elkészítése, de engem nem szippantott be.
-
xhege
veterán
válasz
Rodzser Mór #8629 üzenetére
Azért ezek az akciók annyira nem nagyok
A Breki által linkelt Sinobi elméletileg 47,03$-ról van leárazva 19,75-re. Az ebayen bármikor megvehető 26$ körül. Pl. itt!
Valamennyivel olcsóbb, de nyilván nem 50-60%-al.
-
xhege
veterán
Na rámértem a Curren 8224-es órám pontosságára. Sosem csináltam még ilyet, de kíváncsivá tettetek. 0,6 s/d. Szerintem ez ennyiért simán vállalható
-
xhege
veterán
válasz
[KgP].Robot #8008 üzenetére
No.1 G6 volt a típusa. Ha jól emlékszem 30$ körüli áron vettem. Az összes ilyen olcsó óra ugyanezeket a funkciókat tudja, ugyanezen paraméterek mellett. Mindhez a Fundowear app kell. Messze kerülendőek szerintem. A Xiaominak van az Amazfit órája, ami állítólag nem rossz, viszont árban már az sem ez a kategória (igaz nem is a Samsung, Huawei, LG stb árszint).
-
xhege
veterán
válasz
[KgP].Robot #8002 üzenetére
A filléres kínai okosórák konkrétan a kuka kategória. Vettem én is egyet másnap el is adtam. Használhatatlanok, bluetooth kapcsolta harmatos, akksi napi töltést igényel, értesítéseket nem mindig jeleníti meg, a pulzusmérő, alvásmonitoring kamu. Mértem vele pulzust úgy, hogy rajtam volt egy rendes eszköz mellkasi jeladóval: az órán a nyugalmi pulzusom 98 volt a mellkasi jeladón 58 (ekörül van mindig a nyugalmi pulzusom). A mérést megismételve pár másodpercen belül az órán 73 a mellkasi jeladón 59. A legjobb az egészben, hogy a hívást átveszik többnyire a telefonról és a karodon üvölt az óra úgy, hogy mindenki hallja a beszélgetést is (nem kikapcsolható funkció). Véletlenül se vegyél ilyet! Ha okosóra akkor android wear, ha csak connected watch kell akkor Pebble vagy Martian Notifier szerintem.
-
xhege
veterán
válasz
gagyilovag #7858 üzenetére
Mi vele a gond? Egy betűt nem beszélek németül. Egyébként ez az óra nekem is tetszik.
-
xhege
veterán
Valaki nem tud esetleg elérhető áron ilyesmi 24 órás órát?
-
xhege
veterán
válasz
Jorgos01 #7846 üzenetére
A fotókat akkor készítettem, amikor megjött. Utána állítottam be az órát. A kis piros pötty jelöli a napot. Azt természetesen még nem tudom, hogy mikor vált át a következő napra, és hogy ezt milyen pontosan teszi.
Korona nélkül a tok átmérője 45 mm.
Az óra szíja jobb, mint amire számítottam, de természetesen ez is merev kínai, aminek nincs köze a bőrhöz. -
xhege
veterán
válasz
[KgP].Robot #7668 üzenetére
Persze, ha itt van mindkettő, akkor fotózok.
-
xhege
veterán
válasz
[KgP].Robot #7664 üzenetére
Az első linken lévő nekem is éppen úton van. Rendeltem is már hozzá egy nato szíjat ezt.
-
xhege
veterán
válasz
Rodzser Mór #7507 üzenetére
-
xhege
veterán
Kicsit formabontó óra. Skone
-
xhege
veterán
Nem bírtam ki megrendeltem .
-
xhege
veterán
Az általad levezetett dolgok miatt van kis hazánkban sok "okos" megoldás a vállalkozásoknál. Alapjában elmondható, és ezzel nem mondok újat nyilván senkinek, hogy kis hazánk finoman szólva sem vállalkozóbarát környezet a KKV szektornak. Bármennyire is szívesen hangoztatják ennek az ellenkezőjét.
-
xhege
veterán
Self-wind órákból melyik az, amit érdemes rendelni, és tisztességesen működik?
-
-
xhege
veterán
Az Infantry órákról nem sok mindent láttam itt. Lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet. Nekem van és nincs vele gond. Most is várok egyet .
-
xhege
veterán
Valakinek valami Russian stílusú órára van ötlete?
-
xhege
veterán
válasz
Rodzser Mór #6596 üzenetére
Maga az óra pedig gusztustalanul néz ki szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest