Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
válasz
Rhino82 #45714 üzenetére
Itt egy csomó lehetőség, napi hordásra alkalmas tök jó darabtól az egy alkalomra akár vállalható nagyon olcsóig, sima három mutatósok. [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
Ha esetleg ez is tetszene, és talán még meg is rendelnéd, mindenképpen írd meg, hogy tényleg acélból van-e:)
-
Churpik
tag
válasz
Rhino82 #45714 üzenetére
Teljesen egyetértek azzal amit stellaz írt. Én személy szerint bőrcipőhöz bőrszíjast, esküvőhöz és temetéshez fekete v. sötétkék számlapost vennék (keresztelőhöz, ballagáshoz meg fehéret). És semmi búvárt. De - hangsúlyozom - ez csak az én véleményem, ha valaki egy bazinagy lila Invictát visel, mert abban érzi jól magát én akkor sem fogom megszólni ezért.
"Casio,lorus,citizen, pagani design,addiesdive" - ez szerintem teljesen jó irány, Aliexpressről esetleg még ide venném a Cadisen-t meg a Berny-t.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Rhino82 #45714 üzenetére
Topiktársnak volt már hasonló dilemmája, akkor ezt ajánlottam.
De a fenti insider poénkodást félretéve kérdezem, csak erre az egy alkalomra keresel, vagy máskor is viselnéd? Kifejezetten alkalmi, öltönyóra vagy akár napi hordásra is alkalmas legyen? Az inget úgy kell érteni, hogy csak egy ing, vagy öltöny, esetleg blézer / sportzakó? Milyen átmérőjű a csuklód, mekkora órát viselsz általában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- EA Sports WRC '23
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest