Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5-ös kezelő

senior tag

Megjött a Patek Nautilusára emlékeztető Steelbagelsport órám, egy hónapig ült Ferihegyen Áfáztatásra várva. Szóval rosszul kezdődött, és úgy is folytatódott. Szép az óra, de kifogtam egy hétfői darabot. Nemo kapitány híres hajóját idézi, mert az első lemosás után már úszott is a belsejében pár vízcsepp - üveg mellett felül, gondolom spóroltak a ragasztóval. Szárítás után mai tesztnap eredménye lesújtó: +40s óránként cirka. Itthon gépre téve nem értettem először, mert egészen jó értékeket mutatott a különböző pozíciókban. Ismételt mérésnél rájöttem, kifelejtettem a számlappal felfelé helyzetet, ott van a baj. Több száztól több ezer s eltérés. Szóval vagy elhajítom, v órásmester, v jó lesz a gyereknek játszani. 60 dodós órától jobbat vártam. Annyi haszna volt, h leálljak a kínai órázással - ennyiért jó kis Seiko 5-öst vehettem volna.
    Röviden : Csak azok rendeljék, akik meg is tudják javítani otthon, nem szőrös a csuklójuk /epilálós csat/, és elég széles /a csat és a tok íve miatt eláll/.[link]

Új hozzászólás Aktív témák