Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
Megjött a Patek Nautilusára emlékeztető Steelbagelsport órám, egy hónapig ült Ferihegyen Áfáztatásra várva. Szóval rosszul kezdődött, és úgy is folytatódott. Szép az óra, de kifogtam egy hétfői darabot. Nemo kapitány híres hajóját idézi, mert az első lemosás után már úszott is a belsejében pár vízcsepp - üveg mellett felül, gondolom spóroltak a ragasztóval. Szárítás után mai tesztnap eredménye lesújtó: +40s óránként cirka. Itthon gépre téve nem értettem először, mert egészen jó értékeket mutatott a különböző pozíciókban. Ismételt mérésnél rájöttem, kifelejtettem a számlappal felfelé helyzetet, ott van a baj. Több száztól több ezer s eltérés. Szóval vagy elhajítom, v órásmester, v jó lesz a gyereknek játszani. 60 dodós órától jobbat vártam. Annyi haszna volt, h leálljak a kínai órázással - ennyiért jó kis Seiko 5-öst vehettem volna.
Röviden : Csak azok rendeljék, akik meg is tudják javítani otthon, nem szőrös a csuklójuk /epilálós csat/, és elég széles /a csat és a tok íve miatt eláll/.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Új okosotthon eszközök bolti ár alatt - Blitzwolf SHP15, Miboxer, Aqara eszközök
- Új Samsung Sony LG LiitoKala 18650 21700 25R 30Q 35E 40T VTC6 M50 M58T 50E Li-Ion akkucellák
- Terrán Synus resistor korall alapcserép (2 raklap) 550 Ft/db
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 3D nyomtatott versenypályák, versenyzői aláírások
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4