- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- DLNA
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ócskás
aktív tag
" Látom ami nem repül vagy nem a föld alatt van esetleg nem lokátor, az nem nagy érdeklődést vált ki nálatok"
Speciel érdekelne, de a hk. témában személyes tapasztalatom nincs ( kb. annyit tudok a hk.-ról, hogy vasból van,nyekereg a lánctalpa, és hasonló motorja van mit a MAZ-543 nak). Nem követtem a szárazföldi alakulatok diszlokációit,sorsukat, létüket, stb.Mentségemre szolgáljon, ez nem "fegyvernemi sovinizmus"-ból fakadt, hanem azon egyszerű tényből, hogy soha nem kerültem a közelükbe ( a 11. LÉRAK dandárnál szolgáltam, mint SZ-125M "Nyeva" indítórendszeres ).
Ha úgy gondolod, hogy leírnál a táborfalvi hk.-s alakulatról néhány gondolatot (pl: kik voltak, mi volt a feladatuk stb.), biztos vagyok abban, hogy itt mindenki nagy érdeklődéssel és szívesen olvasná!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest