Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindig lesznek ilyenek. Akik nem 'normális' emberként gondolkodnak, hanem úgy, hogy ők kivételezettek, ezért nekik kell ez, meg jár az. Most épp a pénz (meg úgy általában is anyagiasak), de néha a hírnév (hogy ők mekkora 'istencsászárok'), vagy a hatalom is benne van (megtehetem, így meg is teszem). Ráadásul az interneten arctalanok tudnak maradni, csak a kitalált/felvett nevük lesz 'híres', egyébként viszont a háttérbe tudnak húzódni, így nem fogják a bűneik miatt nyíltan (szemtől-szemben) keresni a hatóságok. De lehet, fel sem fogják, hogy ezzel másoknak ártanak, sok esetben csak poénként, kivagyiságból csinálják, amit csinálnak, és nem fogják fel, hogy ennek milyen hatásai lehetnek másokra.
-
Mostanában, mintha több ilyet olvastam volna (az Acer rémlik is) és valahol elszomorítónak érzem ezt a virtuális hadakozás. Miért? Mert nem csak nagyvállalatokat támadnak, hanem olvastam már olyanról, hogy közműveket és kórházakat (!) is támadtak. Azt hiszem egy nyugat-európai kórházban a sürgősségi ellátást nem tudták megfelelően intézni, mert elhasalt a hálózatuk.
Elképesztő, hogy van egy tehetséges ember (vagy emberek csoportja), akik a tudásukat ilyen dolgokra használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest