Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTitusZ
újonc
Nekem egy Kiano Intelect 8 3G MS tabletem van. Leírnám a tapasztalataimat ezzel kapcsolatban.
Először is Windows 10 problémamentesen felment rá. Viszont senkinek nem ajánlom, mivel írtó lassú. A programok és a weboldalak vagy 10 - 15 mp alatt töltenek be.
Visszatelepítettem a Windows 8.1-et, viszont itt máris egy olyan problémába ütköztem, hogy a Windows 8.1 telepítésekor nem lehet használni az érintőképernyőt. Mivel csak egy mini USB van rajta, így USB hub-ot kellett használnom, hogy legyen egerem, billentyűzetem és telepítő pendrive-om is. Rendeltem Kínából egy olcsó hub-ot. Na ez nagy hiba volt, mert nem tudott bebootolni ezen a gagyi kínai hub-on keresztül. Kénytelen voltam venni egy normális hub-ot, ami a hálózatba is dugható, mivel onnan veszi a szükséges energiát, hogy a portokon lévő eszközöket meghajtsa. Így már felismerte az Boot Pendriveot, a billentyűzetet és az egeret is.
A telepítés egy szokványos Windows OS telepítése, semmi extra. Viszont ami utána jön, arra 2 délutánom is ráment.
A Windows 8.1 nem telepíti fel a szükséges drivereket, mint ahogy a Windows 10 tette.
A drivereket a Kiano oldaláról töltöttem le. [link]. Ha olyan készüléked van mint nekem, akkor az ebben a mappában található drivereket kell feltelepítened 'intelect83g win8.1'. A driverek telepítési sorrendje is fontos!Ezekben a mappában lévő .exe, .inf és .bat fájlokat kell feltelepíteni:
1. Wlan - először a wifi drivert kell feltelepítened
2. Ha van aktiváló kulcsod, akkor most már aktiválhatod is a rendszert
3. IntelChipset - ez a legfontosabb driver, ez tartalmazza az audio, camera, integrált vga, akumlátor kezelő, stb.. drivereket
4. Sensor - Ha ezt felrakod, akkor már tudod forgatni a tableted és a helymeghatározásod is jó lesz
5. Bluetooth - Ha feltelepíted az exe filet akkor a bluetooth-od is működni fog
6. Touchpanel - Az ebben lévő .inf file feltelepítése után indítsd újra a tableted és már működni fog az érintőképernyő is.
7. Audio - Na én itt felraktam az x86-os drivert, viszont nekem nem rögtön lett hangom. A windows updater-en keresztül kerestem frissítéseket és 2-3x újraindítás után lett hang.
8. Camera - Az utolsó lépésként a Camera mappában lévő összes .inf file-t telepítsük fel, majd indítsuk újra a tabletet és a Kamera is megfelelően fog működni.Nagyon sok idő volt, mire idáig eljutottam, de abszolút megérte. Villámgyorsan betöltenek a programok és a weboldalak a Windows 10-hez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest