Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
Padre
tag
Fogpiszkálóval szoktam felkenni, alkohollal+fültisztító, vattás pálcika kombóval leszedni. Eddig működött :)
-
Grafman
aktív tag
[L]http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm[/L]
-Azt hiszem ez elég részletes. -
Jancsi
aktív tag
A felvitellel nem nagyon szoktam vacakolni, egy racc/kb fél borsószem átmérőjű (r=1,5-2mm) :DD pöttyöt teszek a magra és arra megy a hűtő (XP vagy duron) általában mindig sikerül jól eltalálni a kellő mennyiséget :))
-
Jancsi
aktív tag
Lehet hogy már írta valaki előttem ezt a módszert de most lusta vagyok olvasni :D
A legegyszerűbb módszer szerintem az benzin + vatta, én ezt használom már egy jóideje, baj sosem volt vele, majdnem teljesen nyom nélkül távolítja el az ''ezüstős'' pasztát is. Alkalmazási módszer: öntessz egy kis sebbenzint a vettára és letörölgeted vele a nagyja pasztát, ha nagyon pasztás letta vatta akkor áthajod hogy ne a pasztás oldalával töröld utánna vagy veszel egy új vattát. A kissebb résekben fültisztítő pálcikát érdemes használni. A maradék benzin a kezelés végeztével elpárolog és nem marad más hátra mint a szép tiszta processzor :D -
fLeSs
nagyúr
Sima szilikonpasztát (fehér) használok mindig mindenre, és az ujjammal szoktam szétkenni. Ha marad egy pici felesleg a procin, akkor a hűtő azt úgyis kinyomja, ugyanis ki kell nyomnia - különben nem fexik fel jól a magra.
Leszedni körömlakklemosó+papírzsepi, fél perc. -
ffodi
veterán
Én papírzsepivel törlöm le a régit. Az újat pedig egy vonalzóval, lapos csavarhúzó fejével vagy egy plexidarabbal szoktam elkenni.
[Szerkesztve] -
micro
addikt
Én plasztikkártyával szoktam szétkenni. Jó egyenletes lesz tőle.
OTP rulez! :DD -
Zoz
őstag
Leszedés: nitrohígító+papírtörlőkendő, ez még azzal az undorító rózsaszín vacakkal - ami egyes hűtőkön gyárilag van - is pillanatok alatt végez :)
-
westlake
félisten
g4dg3t, es odonke2 siman perverz allatok:D
-
Yutani
nagyúr
Én vagy fogpiszkálóval, vagy ujjal teszem fel a pasztát, mert nekem egy nagyobb műanyag tárolóedényben van, amit több éve vettem.
Leszedni meg körömlakklemosóval szoktam. Meg közben lehet szipuzni! :)) -
Ödönke2
csendes tag
símán csavarhúzóval le szoktam kaparni oszt kész >;-D
felvitelné meg rányomok fél tubust azt szétkenem az újjammal ;] -
Taky
senior tag
Azzal viszem fel, amiben adták, és papírzsepivel törlöm le.
-
badbrother
aktív tag
Én a lapos csavarhúzó lapjával kenem szét egyenletesen az ezüstpasztát. Zsepivel, meg papírral szedem le e régit.
-
gerlaip
addikt
Gombostű fejnyi adagokat rányomkodok, a többi munkát a hűtőborda talpa elvégzi :D
Leszedni acetonmentes körömlakk lemosóval, és babafültisztítóval szoktam. -
Wolwarine
csendes tag
Sziasztok !!
Vettem egy processzor hűtőt ( [L]http://www.coolermaster.com.br/index.php?LT=english&Language_s=6&url_place=product&p_serial=AAB-L81&other_title=AAB-L81Aero%20Blower [/L] ) réz magos és volt az alján egy szürke genya. Na most azt le kell törülnöm?? Mert letörültem és nem kentem alá semmit csak úgy nature. Az az igazság lehet hogy rosszul csináltam ugyanis ezzel a aránylag jónak mondott proci hűtővel is 45-52 fokig megy az AMD ATHLON XP 2800+ -om. -
szesa
senior tag
Zsebkendovel ;] ezustot meg nem veszek azer a 2 fokert - aranyat meg nyakba :)
Elkenni meg a tubus fejevel. -
atus
senior tag
Mostanában parkolójeggyel szoktam felkenni, ez elég merev, de nem annyira kemény, hogy kárt tegyen a prociban. Szépen egyenletesen lehet vele kenni, és legalább valami haszna is van így... Letörölni papírzsepivel szoktam, ezüsthöz még egy kis dezodor is megy, arctic silvert meg natúr zsepivel is szépen lejön.
-
Safranek
aktív tag
Ja, aceton + néhány cm2 zsepi.
-
BobChemistry
őstag
A legjobb ha vmi puha ruhávbal letörlöd, utána pedig acetonnal átitatott ruhával zsírtalanítod.
-
acer_
aktív tag
fel kézzel, le budipapírral..
-
Draki
aktív tag
A kérdés adott. Kíváncsi vagyok ki milyen eszközzel, technikával oldja meg ezeket a műveleteket. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest