- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.kalman
csendes tag
Szia! Nem rossz a fent említett bot de mivel az említett márka "megszűnt" esetleges problémák miatt nem ajánlott szerintem....
Topicot végigolvasva sokan ajánlottak botokat... de ha 30-40 et szánsz botra akkor érdemes egy jobbat venned.. sokan használnak walter hyper nova botokat amik nem rosz kis cuccok uk pecán ennyiért daiwa n'zon slimet kapsz... és a bottal nem fogsz szívni és spicced is lesz ... ( Régen volt hogy én is megvettem olcsóbb botot és nem biztos hogy szeretni fogod vele a pecát...) Párom idén vizsgázott le és Sw Racer 330mq val pecázik és nagyon szereti.... 3m esben most nezegetem magamnak a hypernovát.. ( 360-390 racer mellé) -
-
Zoli bácsi
őstag
Lehet az ötezres nagy lesz pergetni.....
NA2000 | Weight: 230g | Gear Ratio: 5.2:1 | Bearing: 9BB | Max Drag: 6KG | Line Capacity(mm-M): 0.285/260
NA3000 | Weight: 240g | Gear Ratio: 5.2:1 | Bearing: 9BB | Max Drag: 8KG | Line Capacity(mm-M): 0.235/240
NA4000 | Weight: 290g | Gear Ratio: 5.2:1 | Bearing: 9BB | Max Drag: 10KG | Line Capacity(mm-M): 0.285/260
NA5000 | Weight: 300g | Gear Ratio: 5.2:1 | Bearing: 9BB | Max Drag: 12KG | Line Capacity(mm-M): 0.285/260
Szerk: jackal79: Alapvetően pergető, de sokan használják feederezni is, a nagyobb méreteket. Strapabíró szerkezetek, sok tartós tesztet olvastam róluk. -
galervin93
addikt
Ugyanakkorát, mint egy normál spiccnél. Bothossz mínusz 50 centi vagy 10% ökölszabályként jellemzően elég.
A gumizás a lényeg, de ezt nem szabad túlzásba vinni. Legyen előfeszítve, és egy bő méter, méter harminc elég lesz, ez kb. két tagot jelent attól függően, mennyire vágod vissza vagy esetleg veszed ki egészében a spicctagot.
Ízlések és pofonok, de szerintem a belső teflon jobban védi a gumit.
Egy 3-as merítőnyél jól jön, ha hosszabb az se baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már alig hallucinál az új kínai AI-modell
- Cyberpunk 2077
- Videó stream letöltése
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged