- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mdav88 #89295 üzenetére
Monofil zsinórok nagyjából egy kaptafa . A vékony méreteknél értsd nem harcsázó méretek arra kell figyelni ha sok fárasztásod volt, vagy nagy hal akkor vágni kell belőle mert megnyúlik . Ha ilyen probléma van vele látszik ha leengedsz néhány métert és végignézed már máshogy viselkedik mint újkorában . Vagy ha úgy fárasztasz 1 kilós ponty 1 db is kinyírhat könnyen egy 0,22-es zsinórt sőt egy fél kilós kárász is . Nem szakad csak már nem olyan .
Ez a legdrágább és a legolcsóbbnál is így fog működni (legalábbis amiket eddig én láttam a praxisomban) Ha erre figyelsz és gyárilag nem sérült nem hibás az a zsinór a legócskábbal is lehet normálisan horgászni szerintem.
Hány "km" van benne az fontosabb vsz mint maga a konkrét típus. Vadi új mindenből jó kellene legyen és nincs olyan amivel tonnaszámra fogod a halat és egyben marad. 0,75-ösből vágok egy egy fárasztás után ha az olyan fárasztás volt, jó az más műfaj .
Colmic fendreel vsz a legjobb ilyen vékony méretekben de baromi drága spiccbotozáshoz szeretem használni , cralussot próbálgatom még spiccbotozáshoz 0,14-16,8 közötti méretekben. Nincs azzal se rossz tapasztalatom . Colmic az hihetetlen mit kibír tenyeres halak röptetésében vagy pontyfárasztásnál. De ettől még erre is érvényes a fenti nyúlás és utána már nem tudja azt mint az új. 22-es zsinórnak nem kell sok gallyra menjen fogod vele a nagy pontyokat. 30-assal ha bojlizok is ha jön egy 5-ös ponty és nem vagyok lusta levágok már belőle. Ezért sem szeretem a nagyon drágát venni ilyen célra. Igaz én nem horgászom olyan helyen ahol 10-20 pontyok jönnek pár óra alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest