Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Raspberry Pi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
#13935616 #83557 üzenetére
Látom minden hétvégén haveron aki versenyzik, (No.1 baits versenyző tele a szoba kupákkal, 1 évben 1x a fia hirdeti meg a megnyert cuccait eladásra ), hogy oké, ismeri a vizet, de szar helyet húzott, esélytelen volt innen nyerni, megcsinálta a szektor 2-3-at , de az elsőt a jó helyről nem lehetett megfogni.
Évek óta mondjuk neki, hogy lépjen szintet, neki már az Ob-n kéne indulni, de mindig mondja, hogy az elittel nem tud versenyezni, háttérmunkában, időben, stb.
Megpróbálja , de ha jól tudom most 13. lett, lemaradt megint.
Mindig mondom neki : na ezért versenyezzen a tököm.
Lemegyek, ha jön akkor jön, ha nem jön akkor variálok és legfeljebb keveset fogok, de stresszeljen ezen a franc. Ez nem horgászat.
Tbálinton is verseny után lementem, panaszkodtam, hogy milyen gyengén ettek, 6 ponty volt összesen, 32 kg. Erre mondja Zsolti, hogy tó 2 meglett volna a hétvégén.
Jaa, akkor nem is volt rossz. Ettől függetlenül nem nekem találták ki, sokszor elmegyek a haverral, tanits mester alapon, és ez bőven jó így számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- EAFC 25
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest