- Elég nagy csendben hozza a Bartlett Lake-S CPU-kat az Intel
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- 0,56 literes térfogatú NUC-kal gyarapodott az ASUS portfóliója
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
#13935616
törölt tag
válasz musli26 #64565 üzenetére
Jó vételi helyet nem tudok most, de ha termelőit tudsz szerezni magyart frisset az nyerőbb lehet mint a bolti zsákos spanyol vsz. De az is megfelel a célnak.
Kettő félét használok etetéshez főzöm kb negyedóra félóráig és egy zárható vödörbe öntöm a vízzel együtt abban hagyom pecáig ebbe teszek cukrot vagy melaszt vagy mindkettőt. Aromát nem használok általában hozzá. Amivel csalizok az pedig pálinkában ázik. Ha ezt kipróbálod érdemes évekig is áztatni nem lesz semmi baja a pálinkában több kis üveggel szoktam csinálni nem egy naggyal. Úgy megpuhul főzés nélkül fűzőtű simán átmegy rajta de az apróhal nem bántja még. Többször nyerő volt ez két különféle csalizásnál ez kellett nekik.
általában csak tigrissel nem etetek. Költséges is lenne és elég laktató kaja. Csak desszertnek szoktam belekeverni a kukorica közé egy keveset 1-2 marokkal találjanak egy kicsit belőle. Így nem telnek el vele. De próbálgatni kell a különböző helyeken lehet úgy is csak ezzel etetni de akkor vigyázz a mennyiséggel hacsak nem valami bojlis tavon próbálod .
[ Szerkesztve ]