- Elég nagy csendben hozza a Bartlett Lake-S CPU-kat az Intel
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- 0,56 literes térfogatú NUC-kal gyarapodott az ASUS portfóliója
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Vaku topic
- RAM topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Teljesen jó az a bot is, van készleten, néztem azt is. A célnak bőven megfelel az is, én azért választottam ezt a típust, mert a legaljáról akartam egy ilyen szuperultralájtot Nekem van efelett 0-4g-os csőspicces ul botom, meg erős 2-8g-os, ezért is akartam ilyet.
Egyik ismerősöm fanatikus sügeres, blogíró egyben, ő egy 2-10g-os bottal kergeti őket. Persze ő nem félti a botokat, ezzel is balinozik, igazi mindenes bot
Az 5g sztem annyira nem vészes, most akadós terepen voltam kinn a bottal és nem volt vészes, simán húztam ki belőle, szóval bírja azt a ráírt dobósúlyt. Én patakon és állóvízen fogom használni, oda sztem max nekem a 3g os fej lesz, mert nagyobbal fejnehezek a sügeres csalik. Ami nagyobb lesz rajta mint a dobósúly az a dropshot ólom, abból ilyen 8-10g-ot el fogok vele dobni, bírnia kell.Ha tudsz ugorj be a profiblinkerbe, suhogtasd meg. Mondd, hogy a rockstaros gyerek küldött
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- Eureka Mignon Specialita 17NX