Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LG LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Áh, megrögzött ''vadvizes'' vagyok, semmi pénzért nem mennék mesterséges agyontelepített tavakra, csak a jóöreg Bodrog (és holtágai) játszik, mégha nem fogok egy árva keszeget sem, akkor is.
Köszi a tippet, már szétnéztem egy miskolci horgászegyesület háza táján, és elvileg holnap délután pont vizsga van. Meg érdeklődök a megyei hsz szövetségnél is, hátha van közelebb valami.
Még egy kérdés. ha megvan a vizsgám, akkor mi a teendő? Állami jegyet kell váltanom, de ehhez már kell tagsági egy egyesületnél, vagy ahol kiállítják, ott automatikusan tag leszek? Ezután még a konkrét vizekre a területi engedély váltás?
Csak mert Miskolcon biztosan ki tudnám váltani az államit is, de láttam állami horgászjegy mintán, hogy van egy olyan bejegyzés is, hogy melyik he-nek vagyok tagja, de én nem a miskolcinak akarok lenni, hanem valamelyik környékbelinek. Szóval vagy akkor töltik majd ki ezt a részt, amikor valahol tag lettem, vagy pedig ott kell megcsinálni az államit, ahol egyből tag is leszek. Na jó sokat összezagyváltam, remélem érthető nagyjából.
PumPi: így lett volna nálam is, bátyám egy ismerősön (he elnök) keresztül ''intézte'' a vizsgát, neki már megvan minden papír, csak nekem nem akar összejönni. Én meg nem akarok többet tökölni, mert már mennék nagyon.Úgyhogy eldöntöttem, hogy megcsinálom én legálban is, azon ne múljon, csak minél hamarabb kész legyen.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- LG LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- SSD kibeszélő
- Háztartási gépek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest