Hirdetés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
latom nagy tapszakerto vagy
valaszodat alaposan indokoltad, leirtad neked milyen tunetek voltak a gepben, es hogy hogyan bizonyosodtal meg rola, ez telleg tap problema
Koszonjuk :C - de utalom ezt a szmajilt
btw. egy masik topicban leirtam, hogy hulyesegeket csianl a hdd-m, ravagtak szar a tap, tobben is (nem irtam semmit sem a taprol sem a konfigrol)
hat nem a rack halt meg?
[Szerkesztve] -
matte
csendes tag
Nekem egy 1700++-os Amd, DVD olvasó CD író, 120 GB, 80 GB vinyó, GF3 ti200,
plusz 3 rendszerhűtő megy egy azona 300 W-os táppal. Nekem is voltak
problémáim, hogy leállt az egyik vinyóm, vagy be sem ismerte a bios, de aztán
kiderült, hogy a kábel volt megsérülve. Mióta kicseréltem a kábelt azóta
minden jól működik. -
naga
senior tag
Az ilyen vargánya, acorp, jnc, mercury tápokkal az a gond, hogy semmi köze a valósághoz annak, ami rá van írva!!! A Codegen is felejtős kategória!
A topic indító, ha jót akar magának azonnal cseréli a tápot, min. egy 300W-os DTK-ra (br. 6k újonnan), vagy ha van pénze akkor chieftec, enermax, stb. Lehet, hogy más gond is van nála, de ez a táp nem jó semmire, csak arra, hogy tönkretegye a gépet!
[Szerkesztve] -
Levee
csendes tag
Hello!
Huuu most nagyon befostam, mert kb. 2 honapja szakodik a gepem egy P4 es 1.6 os. A baja a kovetkezo, neha nem kapcsol be varni kell vagy 3 percet aztan elkezd ''kattogni'' mintha csak ilyen kis aram impulzusokat adna a tap a gepnek, ami persze nem indul el tole, de vegul bekapcsol es elindul.
vkinek vmi otlete?? szar acorp tap van a gepben : igaz mar 2 eves.
dobjam a kukaba a tapot??? -
-=Ghost=-
őstag
nekem az a bajom hogy felhúztam a 2.6os p4 emet 3ghz re... hw doctor bekapcs
játék indít és a +3.3 volt csak 2.9volt és ingadozott 2.9és 3között... 3.3hoz közel se járt ... egy 350W os codegen táppal :(
most akkor vegyek valami jókis chifi vagy más márkás tápt? -
Integra
titán
zsolti!!!!!
azonnal cseréld ezt a szart le ha jót akarsz!!!!
nem viccelek, nekem is ez volt egy évig.....
ez a világ egyik leglegleglegleg szarabb, ócskább, gagyibb......... tápja, ha jót akarsz és működő gépet azonnal menj és vegyél egy normális tápot.
15 rugó csiftek pfc, 2 venti és kész. vagy amit akarsz, de ezt a borzalmat jó messzire dobd el a kukába -
Wasquez
senior tag
Hát már máshol is előkerült ez a téma a tápokkal és kipróbáltam a p4 2,4 celeronos alaplapot ati 9000PRO vga 2optikai meghajtó két winchester 2házhűtő ventillátor és + a monitor 19'' os samtron!
Ezt megmértem egy teljesítmény mérővel amit a konnektorba kell dugni!
Pillanatnyi max felvétel a bekapcsoláskor 188W 166W alapjáraton, ha meg elkezdek filmnézés közben zenét hallgatni és közben a raven shieldel őrült módon rohangálok akkor akár 172W is lehet a teljesítmény felvétel!
Próbaként lehúztam a monitort a tápról és durván megfeleződött a teljesítmény felvétel!
És mielőtt mondja valaki, tudom, hogy a monitor nem a tápról kapja a feszültséget!
Szóval akkor mekkora is az akkora táp?
Ha az a táp akkora amekkorának írva van akkor két gépet is vinnie kéne! -
mdk01
addikt
Nekem is volt hasonló problémám.
Az a nagy helyzet hogy a tápod valószinü hazavágta az alaplapod(nekem is ez volt).
Ne erőltzesd hanem kérj kölcsön egy alaplapot és egy másik tápot ded a többi cuccot a te gépedből rakd át.
Ha igy se megy akkor még vmit tönkre vágott.
Az az egy biztos a te tápod NE RAKD BE egyetlen másik gépbe se hanem egy kölcsön táppal cserélgesd a cuccokat. -
c.zsolti
őstag
Sziasztok!
Sajnos a probléma nem oldódott meg.
Nem a táp a gond, egy másik táppal is elszáll.
Valami ötlet?
Vga, proci vagy alaplap? -
VladimirR
nagyúr
azt is szedd ki
csak vga/ram/cpu/lap/1db hdd maradjon (ezekkel mar megy a gep)
az integral cuccot tiltsd le (mindent)
es ahogy intelfan is irta, akar meg underclockolhatsz is, hogy a proci feszt levehetsd, a default ala
teszt -> valamit visszaallit -> goto: soreleje (midig csak egy dolgot rakj/allits vissza)
esetleg proba egy kolcsontappal -
intelfan
aktív tag
Az acorp és vargáné meg társai tápok nagyon gagyik és veszélyesek.
Egyszerűen kiderítheted hogy a táp-e a gond.
A procinak állíts be 100MHz-es FSB-t így csak 1150MHz-en fog menni a core-t is csökkentsd 0,025V-al.
Húzd le a cd és DVD meghajtót a tápról és használd egy napot a géped.
Ha így nem száll el akkor 100% hogy a táp nem bírja a terhelést. -
VladimirR
nagyúr
meg mielott hozzadvagjak, hogy vegyel uj tapot probald ki tuning nelkul, minden alapon (ram legrosszabb idozitesekkel), 1hdd-vel hang-, halo-, es egyeb kartyak nelkul
ha megy egyesevel kezdd el visszapakolni a cuccokat, es mindig teszteld valamivel (3dmark loop teszt...)
igy kiszurheto mi a bunos -
c.zsolti
őstag
Sziasztok!
A prroblémám, hogy néha elszáll a gépem.
Nincs kép, csak a ventik pörögnek.
Alig tudom újraindítani, csak többszöri próbálkozás után indul el.
Kb. fél éve használom a gépet ezzel a táppal, idáig nem volt vele gond.
300W-os ACORP
a gép XP1800+ (szoktam tuningolni, max 2GHz 1,6V), 1HDD, 1DVD, 1CD író, FX5600
Szóval lehet hogy a tápom szórakozik? Vagy más a gond?
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- Mikrotik routerek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest