- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
DDR2 is megtalaltatott, szoval topic zarhato!
-
AMDpower/
senior tag
up! Ramot ide!
Proci mar megvan! -
AMDpower/
senior tag
Corsair 2x 512MB PC4200 DDR2 DIMM Memory Kit 25.000Ft
gari?
ezek membordaval rendelkezo memok? (gondolom igen, azert csak egy corsair!)
A tobbi most elsore nekem soklenne azert annyira nem tuning a lap sajnos
Jah igen egy pontos tipust tudnal mondani?
Mert ugye corsair is csinalt tobb tipust.., idozites miegymas szerint.., es fel is tunteti a memoin.., legalabb utana tudnek nezni jobban a dolognak kep, es minden mas szerint, csak hogy a te munkad konnyitsem.
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
-
-
AMDpower/
senior tag
THX!
MOD.: Először 3,0-ásra lottem be magam, de miutan meglattam mekkora diferencia a 2,8-as es a 3,0-ás kozott ertelemeszeruen dontottem, nameg ledobbentem, vagy inkabb csodalkoztam..ah fene sem tudja, de a lenyeg az, hogy o az ami nekem igazan kell jo kis D0 stepping, avagy vigyazz intel jovok
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
Uplacsek, ahogy elnezem memot lessz meg szepkor talalni!
-
AMDpower/
senior tag
Szoval sikerult szereznem tomoty kollega jovoltabol egy ASUS P5AD2 Premium lapot es ehez kellene nekem egy baratsagos 3,0 koruli proc es 512 ram!
Garancia nemigazan lenyeg, inkabb az ar!
Aktív témák
- Roidmi X20S+SELF CLEANING KIT
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest