Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
dom1n0 #326876 üzenetére
a visszaküldés amúgy nem opció? nem tudom te melyiket vetted, de az első találat "choice", azt vissza lehet ingyen küldeni (nekem is visszavették a csodakönyöklőt, pedig még a bringára is felraktam óvatosan, a bilincseken látszott, hogy volt már biciklin)
szelepből pisztáciazöld helyett én avokádózöldet keresnék.
-
lsebestyen
addikt
válasz
dom1n0 #326876 üzenetére
Ha más az állíthatósága, akkor szerintem nem egy gyártósoron készül. Egyébként amióta ránéztem az alis linkedre, elég sok sisakot ajánl az ali: Abus, Giro stb nagy márkák sisakjait, fillérekért. Sajnos csodák nincsenek, ezek mind fake dolgok. Ha úgyse használod valami youtube tesztre fel lehetne ajánlani, ahol összehasonlítják az eredetivel, esetleg törésteszt is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest