Hirdetés
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen házat vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BIOS frissítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
Hasaggymeg #295353 üzenetére
Az elsőség és a kvázi monopolhelyzet már csak ilyen. A Facebook is a világ legvacakabb közösségi hálózata, de első, így pedig piacvezető. Na jó, nem örökké. Viszont ott is azt érzi az ember, hogy ha komolyan is venné, és gyártana is rá tartalmat, sose lehetne biztos benne, hogy egyik napról a másikra nem bukja-e el mondjuk egy letiltás miatt, amit egy hibás feldolgozás okoz.
Ha mutogatásra érdemes lenne az aktivitási profilom, talán másképp gondolnám, de jelen pillanatban ez csak engem érdekel, és csak adatokat nézegetek belőle néha, amit meg a Hammerheadnél is tudok. Mint mondtam, itt nálunk max 1 napig lehetnék KOM egy frissen épített útvonalon, így az a része mindegy, a többit pedig ki tudom nyerni a HH-ből is.
Amire még jó lenne, az a karbantartási dolgok, de ahhoz meg csináltam egy Excelt, és így meg van oldva a probléma.
(De ne érts félre, senkit nem akarok lebeszélni a Straváról, és lehet, hogy 2 év múlva másképp fogom gondolni, de (ennyit) kizárt, hogy fizessek nekik azért, amit tudnak. Mondom ezt úgy, hogy épp vettem 1 év Komoot premiumot, mert annak láttam értelmét.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen házat vegyek?
- Linux haladóknak
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest