-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz Hasaggymeg #294129 üzenetére
Értem, ezt nem tudtam. Nekem egy első kötelező szerviz volt előírva(cube) a garanciához, sikerült megallapodni h elég legyen a legközelebbi cube hivatalos eladói boltba vinni és ott intézni. Am semmihez nem engedtem h nyuljanak. Közöltem h csak a pecsét miatt hoztam el, h mindent rendbe raktam a bringán..stb.., így csak nézegették, beszélgettünk. Nem is kértek csak egy jelentéktelen összeget a számla miatt. Mondták h látjàk egyben van a gép.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Ezért jó ha az ember ért hozzá. Ha vennék valaha egyben biciklit, akkor az lenne az első, hogy szétszedném a vázig, majd mindent újra. Ha valami gyenge minőségű, akkor azt cserélném is közben (például bowdenezés).
Gyakorlatilag ugyanazt csináltam én is a váz átépítésnél, így biztosan tudom, hogy rendesen megcsináltam.
Van pár videó a YouTubeon, hogyha rendel az ember biciklit ls elvileg 97-99 %-osan be van állítva, akkor is előfordul, hogy mégsincs az normálisan összerakva.
Pont múltkor néztem a Bringás Percek csatornán, hogy vett a barátnője egy alap Cube-ot és a dobozból kivéve ő rakta össze. Az első váltó nem volt jól beállítva, a hátsó féket légteleníteni kellett (Clarks Clout). Ezek voltak csak a fő hibák.
Más: Az előbb jelentkezett egy csaló a Marketplace-n a Nakamura váz miatt. Bizalomgerjesztő Lakatosné Teréz néven. Berakta a kamu GLS képet és ki akarta húzni belőlem az adataim. Ment is a tiltás rögtön.
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
Ez milyen kategòriájú telònak számít?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest