Hirdetés
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen házat vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BIOS frissítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
semmiho
tag
válasz
fulton #267607 üzenetére
Di2-őt csak próbáltam. Piszok jó cucc szerintem. A régi eTap rendszeremnél nagyságrendekkel gyorsabb váltás, az első átdobóval még trimmel is rendesen (a hátsó soron ha a széleken van a lánc, aszerint finomhangolja az átdobót), szerintem az egy elég jó választás. A régi eTap esetén is már az első átdobó működése a leginkább kritikus szerintem. Nem csak lassú, de bizonyos esetekben nem vált jól, akár ismételned is kell a váltást, hiába állítod be az átdobót pontosan.
Az évek alatt persze megszoktam, nekem így is jó és tudom, mire kell figyelnem.
Hogy mivel kell az átdobót beállítani? Fogalmam sincsen, annyi éve állítgattam utoljára! (a hátsó váltóval ellentétben itt talán csavarral)Az új AXS rendszert országútin próbálni sem próbáltam még sajnos, arról nem tudok nyilatkozni. Az biztos, hogy a montis rendszer villámgyors és pontosan vált, akár terhelés alatt is.
-
dom1n0
őstag
válasz
fulton #267607 üzenetére
Érdemes ilyenkor azért a hátterét is nézni hogy hol olvasod és ki mondja, mikor én kérdeztem rá FB csoportban csak jókat írtak többen, negatívum egyedül az aksimerülés volt.
Redditen meg ilyen helyeken névtelenül beírogatják hogy nagyon szar ne vegyél, közben meg egy campingen teker jobb esetben
Új hozzászólás Aktív témák
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen házat vegyek?
- Linux haladóknak
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest