- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Dell asztali gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
őstag
válasz
Toobee #327976 üzenetére
Köszi, az az egybemez mozgatja a fantáziámat, csak mivel elég érdekes a láb-törzs arányom, próba nélkül nem merem megvenni.
Cipőnél ha nyom, az szerintem nem jó jel, de fontos bele egy jó betét is, főleg ha van lúdtalp, miegymás...
Ravemen 160 nekem is a listán van.Az 50-es szettnél szerintem a rájder súlya is sokat nyom a latba, egy 80kg-os faszit nehezebben lök ki a szél mint egy 60kg-ost szerintem.
A zselével óvatosan, nekem már ömlött rá a fvkarra menet közben, megmondom őszintén nem is szeretek menet közben kajálni, de még inni se nagyon. Inkább mindkét kéz a kormányon.
Ezzel a térd mizériával kell most prioba foglalkozni, mert nem igazán lett jobb 8 nap pihentetés után sem, keresek gyógytornászt a környéken, meg sport ortopédust, hogyan tovább..
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 25
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- GTA VI
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest