Keresés

Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz dqdb #47912 üzenetére

Aha, akkor marad a telefonom. Nem az Androiddal van a bajom, hanem azzal, hogy szívesen használnám az Endomondot ha nem kérne ennyi hozzáférést teljesen feleslegesen. Szóval akkor vagy használom a Strava-t vagy a Google My Trackert és onnan viszem át az adatokat Endomondoba a webes felületen.

Amúgy az előző hozzászólásomhoz:

Pont felnéztem a fórum tetejére és ez vert arcon az IT Café-ról. Adatvesztési botrány: ötvenmillió felhasználó érintett. Na hát akkor várjuk kíváncsian, hogy az Endomondo mikor jár így, aztán majd magyarázkodhat, hogy miért tudták a szervereiről ellopni a nem-Endomondo jelszavaidat, telefonkönyved, hívásnaplód és miért hívogatnak hetente négyszer utazási ajánlatokkal (mert nyilván eladják majd telemarketing cégeknek a telefonszámokat).

(#47915) D.Orion: Én kompromisszumot kötöttem. Egyedül a Google kémkedhet utánam, mert ez az egyetlen amit nem tudok kivédeni ha az ő rendszerét használom. De nem telepítek olyan alkalmazást ami a kelleténél több hozzáférést kér. Kedvencem még a sok alternatív "intelligens" billentyűzet ami megjegyzi a leütött szavakat, hogy azokat hozzáadja a szótárhoz (egy közönséges keylogger valami forradalmi új dolognak álcázva), majd ezeket felszinkronizálja egy felhőbe arra hivatkozva, hogy így kényelmes neked, mert így minden eszközödön meglesz a szép nagy egyedi szótárad. Na persze... hiszi a piszi, hogy a leütött dolgok közé nem keverednek a jelszavaim amiket még fel is tölt magának. Óóó hogyne... rögtön töltöm is le.

A WoT-ot meg én is tolom, bár a topikját már elér ritkán látogatom. Mindig megy a vita arról, hogy ki a nagyobb hülye. :)

Aktív témák