Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen joysticket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
szki
őstag
válasz
Doki-HUN1978 #15664 üzenetére
Amatőr bicajos vagyok, és maradok is. De azért van pár nagyszabású tervem idénre, ha lesz elég időm felkészülni. Látok még bőven fejlődési lehetőséget!
Példaképeim Szőnyi Ferenc, Major József, és Lubics Szilvia. Azt hiszem ebből kitalálható, milyen erőpróbákat tartok igazi kihívásnak.Sok sportoló embert ismerek a netről, vagy személyesen. Ebben a körben nem jellemző egyáltalán az arcoskodás. Hanem segítjük egymást. Én a bicaj alkatrészekhez nem értek, de azért jól tudok szerelni. És tudom azt, hogyan lehet felkészülni egy nagy erőpróbára.
Egyszer azért számold össze, mennyi kalóriát égetsz el sportolás közben egy hónapban...
Ennyi. -
rii
nagyúr
válasz
szeritnem részedről ez kezd már átemenni kötekedésbe
szki amúgy meg kva keményen tolja, és soha nem arcoskodik -
belaazallat
addikt
válasz
Hali!
Ahhoz, hogy szki ennyi kalóriát elégessen, azért le kellett tekerni pár ezer km-t. Ráadásul többet tekert, mint több sportoló más országban. Ez azért adhat némi okot "felvágásra"! Egyébként én nem úgy ismertem meg a kollégát, mint aki felvágós lenne!
Egyébként, ha utána olvastál volna, a kolléga versenyre készül, méghozzá nem is akármilyenre!
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- BestBuy topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest