-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
N.GÁBOR
aktív tag
Egy egyszerű kis montival kezdtem már nagyon régen, amit szépen fejlesztgettem felfele. Annak ellenére, hogy szinte minden alkarész többet ért a váznál nagyon megszerettem, de sajnos ez a paripa már nincsen meg.
Kb 8-9 éve kapott el igazán az "országutis láz", s ekkor vettem egy használt Atala versenybringát 16 ezer Ft-ért.
Jó pár évig ezt hajtottam, aztán utána 2008-ban beneveztem én is egy új alap országútira, egy Neuzer Whirlwind basicre (1.0-ás vázzal, bár szerintem uaz, csak a festés más) Annak ellenére, hogy nagyon-nagyon alap bringa, szeretem tekerni.
A hosszabb túrákhoz azonban szerettem volna a táskák és miegymás miatt egy cross bringát is, így ezekre most neveztünk be a Kedvesemmel. Éppen ma készítgettük fel a szezonra, még a fóliák is rajta voltak a markolaton.
Egy Scott Sportster P5 és egy Merida Crossway TFS 400-as vázra épített Scott.Hát jelenleg itt tartunk.
Nah, akkor üdv a klubban és használd egészséggel. Attól még, hogy alap bringa, igazán más érzés lesz vele menni, mint az XC-ddel.
Szóval előre is grat!
Üdv
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged