Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
tomyka74 #40891 üzenetére
Merida vagy nem merida ez olyannyira semmi sem jelent egyébként. A váz ami merida rajta meg eseteg a kulcsatartó és nyereg... a többi az már mind más gyártó terméke így nézve meg nem olyan óriási az eltérés. Ezért nem értem az olyat aki kifejezetten egy márkához ragaszkodik, nekem scottos ismerősöm volt, neki csak és kizárólag az kell mert olyan alkatrészekből rakják össze ami a legjobb... mivel jobb egy scott vázra rakott deore hajtómű mint egy pl trekre rakott ugyanolyan hajtómű? Semmitől. Az egyik konkrétan azért vett scottot mert előtte a merida eltört neki állítása szerint laza dh közben... eddig értem is... na de itt jön az elterjed nagy hiba: xc, cc, dh, freeride, dirt, trial, outi... mindre megvan a speckó váz... szóban forgó alanyunk egy kalaharival szándékozott leereszkedni valahol amikor elrepedt neki... de ne a váz hanem a teló nyaka tört el vagy ment szét már én sem tudom de a lényeg, hogy még csak nem is a váznak volt baja ellenben ahányszor szóba került a bringa választás mindig meg kellett hallgatni az elrettentő példát... és ugye ebből kifolyólag lett a scott a csúcs... (amit később alkatrészként adott el mert a középcsapágy felőli részén a hegesztésnél megrepedt a váz, persze... ugratott vele
).
Szóval ez a kinél mi tört el nem sokat jelent
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- Noctua NH-D15 chromax.black processzor hűtő,Intel és AMD foglalatra,gyári tartozékaival!
- KERESEK! iPhone 16 Pro Max 512 GB - 1 TB, fekete titán, nem szolgáltatós, 3 év garis, 100% akksi
- lga 115x és lga 1200 gyári hütések több darab
- Airpods 4 (ANC) - Garanciás 2026.02.12.-ig
- AMD Ryzen 7 5800X 8-Core 3.8GHz AM4 processzor,hibátlan működéssel!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest