Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
tomyka74
senior tag
válasz
lecsokolbi #40823 üzenetére
nemtom Te kikkel beszéltél,hogy törnek "mint a ropi" ? nekem ez a 3. merida monti vázam ez már egy full telós one twenty, de eddig még egy sem tört el, 78-80 kg vagyok 178 magas!!!!!! és maratonokra járok vele ,ugyhogy nem értem miről beszélsz!!!!
jelzem az országutim is merida vázra épített!!
hidd el minden vázat el lehet törni ha nem megfelelő kiegészítőkkel rakják össze!!! dirt vázba a sok kretén dh. villát szerel! tessék tuti törés előbb utóbb és még ezt a sort rentgeteg példával folytathatnám!!!
hallottam én már speckót meg haibike-ot is törni, akkor azok is mint a ropi vagy mi!?
világkupákat nyernek meridával nem egyet nem kettőt idéntől protour csapat indul merida vázakkal a (Lampre) majd nézheted a tour de france-on!!!!! annak idején a giant, scott , speckó meg ilyeneknek hegesztett bérbe a merida..............de nem folytatom, inkább olvasgass utána magad!
a cégnek 40 éves történelme van német mérnökökkel a háta mögött!! ha ez valakinek nem elég garancia a minőségre.........
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest