Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
válasz
becuszabi #9903 üzenetére
Köszi szépen, de majd inkább megdumálunk vmit, ha az "olajügy" végre összejön.
Tegnap megjött az XT hajtóművem. Állat! Fel is aplikáltam tegnap, így az LX mostmár akár vihető is (ha valakit esetleg érdekelne). Mostmár csak az XTR DC karokat kéne felraknom, de nem visz rá a lélek, mert teljesen újra kellen bovdenezni az egész kecskét....
Még valami: tegnap beszaladtam a Speed-way-be leróni a tartozásom. Közben már említettem a Janinak, hogy néha kilazul a stucnin lévő két csavar. Erre ő is megnézni. azt mondja ez nem kilazult, hanem nem lehet meghúzni. Meséltem neki, hogy így mentem végig Szilvz.son & a Duna Maratono. Meg hát idáig a városban is. Ő úgy nézett rám mint egy szellemre. Szóval nyomban vettem 3 db jó méretű csavart.
@Sanixx: sajnálom, jobbulást neki. Hol az egér útnál?? Lefelé BP feelé?
Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest